December hónap Tarot kártyája : Akasztott Ember

Az év a végéhez közeledik, az Akasztott Ember pedig arra szólít fel, hogy lassíts, engedd át magad, tarts szünetet a szokásos rutinodban ebben a hónapban. Lehet, hogy szeretnél egy kreatív szünetet, ahol feltöltheted az energiádat, és engedheted, hogy kreativitás kiáradjon a saját idejében és terében. Ez a meghívásod, hogy más szemszögből nézd a világot, és ragadj meg új lehetőségeket, amelyek csak akkor válnak nyilvánvalóvá, ha eléggé lelassítasz, hogy észrevedd őket.  

Arra is ösztönözhet (vagy kényszeríthet), hogy fontos projekteket várakoztass, még akkor is, ha ez teljesen kényelmetlen. Ne törekedj előre, remélve, hogy a több akció elvezet oda, ahová szeretnél eljutni.  Ehelyett engedd át magad a lehetőségnek, hogy szünetet tarthatsz, tekints rá úgy mint lehetőségre, hogy újra felmérd, hol tartasz az utadon..

Rituálé: hagyd és engedd el


Találj kint a szabadban egy olyan helyet, ahol a földön feküdhetsz, és nem zavarhatnak meg. Előtte keresd meg az Akasztott embert a paklidban, és engedd, hogy ennek az erős kártyának az energiája behúzzon. Majd feküdj le  kényelmesen a földre.  Érezd magad ellazulva, és ahogy lassan elengeded és megadod magad, érezd, hogy a föld támogat téged.  Ezután nézz fel az égre, és vedd észre, mennyire másképp néz ki ebből a perspektívából. Figyeld meg a különböző formákban elhaladó felhőket és a színátmeneteket, amelyek az Univerzumba keverednek.  Végy három hosszú, mély lélegzetet, és vedd észre, milyen kényelmesen tart a föld. Miközben kilélegzel, érezd, hogy tested, elméd és lelked a szabad égre enged mindent, ami már nem szolgál téged.  Ha készen áll, lassan emelkedj fel, és írd be a tapasztalásaidat a naplódba.

Kristály: AVENTURIN 

Az aventurin egy gyönyörű kő, amely elősegíti az örömöt, a hálát és a bőséget.  A szívcsakra megnyitásáról ismert aventurin segít nekünk szabad szeretetet adni és kapni.  Az aventurin a kreativitás serkentésében is segít, így egy csodálatos kő, amelyet kéznél tarthatsz, amikor saját Tarot kirakást teszel, vagy a Tarot naplódon dolgozol.  




ASZTROLÓGIAI BEFOLYÁSOK

 


December 20. A Jupiter ismét a Kosba lép: Tüzelj új kezdetekkel, míg a Jupiter Kosba lendül!  Engedd el a múltat, légy izgatott, és céltudatosan indulj előre.  Jó szórakozást annak felfedezéséhez, hogy ki is szeretnél valójában lenni.  

december 21. |  Boldog Bak szezont!  Kitartás, realizmus, gyakorlatiasság, érzékenység, fegyelem .  

 december 29. – 2023. január 18. |  retrográd Merkúr :  ez a cikk bónusz, amely segít eligazodni ebben az időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése