Telihold a Bakban

 

Ahogy már többször említettem, érdemes a telihold napját már előre megkeresni a naptárban és lehetőség szerint úgy szervezni, h. aznap ne kelljen semmit sem csinálnod különösebben. Lehetőség szerint legyen mindig ez a pihenőnapod. Mivel az energiák kétszeres erővel áradnak kifelé éppúgy mint befelé. Érdemes hát ezeket a napokat pihenéssel, meditációval vagy bármi olyan tevékenységgel tölteni, amely testileg-lelkileg tölt téged.


Újhold Föld jegyben

 Egy pénzügyi projekt sikeres befejezését jelöli . Mostanra mindenki számára láthatóvá válik az összes kemény erőfeszítésed eredménye, és üzleti zsenid mások is értékelik. Ez az időszak pénzügyileg gyümölcsöző eredményt jelez. 

HOLD A BAKBAN - A projekt sikeres lezárása által mások szemében elért elismerés és megbecsülés előreláthatólag nagyobb népszerűséggel ruház fel a társasági életben .


A Bak jegyhez tartozik a  bőr is, ezért ma a bőrt tápláló kúrák olyan hatékonysági fokkal bírnak, amely más napokon nem igazán mondható el. A bőr nagyon érzékeny testrészünk így az ezt esetlegesen bántó  vagy sértő kezeléseket ma kerüljük el!

A másik a mi a Bak jegyhez kötődik az alázat témaköre. Mára már egy nagyon divatos szóvá vált. Gyakran hallhatjuk tanítóktól, olvashatjuk könyvekben. Az alázat mutatója testeden a térd, ami szintén a Bak jegyéhez tartozik, tehát érdemes a mai meditációt az alázat témaköre felé orientálni. Nézd meg mit jelent számodra ez a szó. Életed mely területe ugrik be a szó hallatán. Ki az a személy, aki automatikusan megjelenik lelki szemeid előtt. Vizsgálódj, szemlélődj....





VALLOMÁS - 23. Holdház (Bak 21°)

Egy bizalmas beszélgetés, lelki tanácsadóként viselkedni.

Egy hosszú vörös hajú és egy hosszú szőke hajú nő egymás felé hajolva mélyen belemerülnek a beszélgetésbe.  Közöttük egy kaspóból vagy urnából egy hatalmas, szimmetrikus növény nyújtózik.  A növény leveleinek formája és színe ajkakra emlékezetet, a pletykát szimbolizálja.  A burjánzó zöld növény mögött egy hatalmas fekete hold látható .  

CAALDELBOLAB - NYELÉS


A Hold ezen a házon keresztül való keresztülutazásának ideje a hagyomány szerint ajánlott jó időszak volt a válásra, a foglyok szabadon engedésére és kedvező a betegek egészségére nézve.  A kabbala hívői úgy gondolták , hogy ha születésedkor a Hold ebben a házban volt, akkor életedet átszövik a küzdelmek és az irigység  bár másokon átgázolva bizonyos mértékű siker elérhető.


A Vénusz és a Merkúr uralja


 A Vénusz a döntéseidet kép viseli , a Merkúr pedig a szellemi folyamatokat és vitákat.  A Holddal a felelősségteljes és alkalmazkodó Bak jegyében ezek a bolygók érzelmi témák komoly és bizalmas megvitatását jelzik.  Valamiféle tanácsra van szükséged és adottak a válaszok.  A képen látható fekete hold azt jelzi, hogy van egy fontos dolog, ami ez idáig rejtve maradt.  Bár régóta titok, azt hamarosan leleplezed vagy felfedik számodra .  Ez az idő gyakran jelez botrányokat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése