Mars a Bikába lép

Megfontoltabbak lehetünk, lassabban, alaposabban gondolkodunk, cselekszünk, kommunikálunk, nem olyan tüzesen, hevesen, olykor meggondolatlanul, mint a Kos Merkúr idején. A Bika Merkúr lassabban tanul, de nehezebben is felejti el a megtanultakat, mint pl. a Kos Merkúr.

Ám mivel a föld jegyekben a Marsnak van egy vegyes triplicitása, azaz közepes méltóséga, így a marsikuzs dolgaink, ha kisebb energiával is, de még továbbra is jól folynak. A Bika és Mérleg Ascendensűek is tovább tudják vinni megkezdett dolgaikat és majd csak nyár végére fogna ellankadni, akkorra érdemes időziteni a vakációjukat.

Mars a Bikában születési képletben


Makacs és konok, nem feltétlenül hódítani, megszerezni vágyik, de ami az övé, azt nem engedi el. Indulatait addig fojtja el, amíg azok fékevesztetten nem robbannak ki. Lassan mozdul, kényelmes és nehézkes, de ha komoly veszélyben érzi magát vagy biztonságát, pusztító düh törhet rá. Fontos számára az anyagi biztonság, anyagi javai gyarapítása, de a megszokotthoz való ragaszkodás sokáig akadályozza a cselekvésben. A szexualitásból nyeri energiáit. Fiatal férfi szerepe: érzéki

A Bikában levő Mars mindkét nemnél erős szexuális késztetést és erőteljes érzéki vágyakat mutat, de ez általában eléggé fegyelmezetten nyilvánul meg.

Férfinél: lassú víz partot mos, de tovább bírja, bár kisebb vehemenciával, szereti az evés-ivást, kényelmes ugyan alapvetően, de ha beindul, már megy mint a gőzhenger. A Bikában levő Mars a férfi képletében azt mutatja, hogy az illető szereti anyagiakra alapozni a tekintélyét. Ne feledjük, hogy a Mars a "férfi-egó", és az illető attól érzi magát valakinek, hogy milyen sok mindent tud megvenni vagy milyen jól tudja ellátni a szeretteit. Nem is gondolnak addig a házasságra, amig nincs jó jövedelmük. Emellett esetleg lehetnek zsarnokok, basáskodók, nagyon féltékenyek és néha akár kegyetlenek is. Néha gyerekes módon hisztériáznak. Ha meg akar hódítani, valószínüleg kissé akarnok módon előírja, mit tegyünk, de anyagilag maximálisan gondoskodni fog rólunk. Ha egyszer elhatározta magát irányunkban, elég nehéz lehet lerázni.

Nőnél: erős, mackós tipusú férfira vágyik. Bár nagyon erős akaratú de mégis azt akarja, hogy egy férfi uralkodjon rajta, az ilyen nő arra vágyik, hogy kényelmes legyen az élete mindenféle szempontból.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése