A hónap Tarotja: a Mágus

Itt az ideje, hogy aktiváld megnyilvánulási szuperképességed, barátom!  A a Mágus kártyáján mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy álmaid valóra váltsd.  Kapcsolódj a víziódhoz, gyűjtsd össze eszközeid és erőforrásaid, és kezdd el megvalósítani elképzeléseid.  Most van itt a tökéletes alkalom, hogy továbblépj egy nemrégiben megfogalmazott elképzelésedhez.  

A potenciál magva kicsírázott, és arra szólítanak fel, hogy cselekedj, és valósítsd meg szándékodat.  Az életút során összegyűjtött készségek, tudás és képességek oda vezettek, ahol most vagy, és akár tudod, akár nem, készen állsz arra, hogy elképzeléseidet megvalósítsd.


RITUÁLÉ


 Húzd ki a Mágust a kedvenc Tarot paklidból, és tedd a kártyát a közelbe, hogy útmutatóként szolgáljon a rituálé alatt.  Írd fel egy papírra az elképzeléseid egy új ötletről, amely már megfordult a fejeden.  Mi az, amit a már rendelkezésre álló eszközökkel és erőforrásokkal szeretne megvalósítani?  Ezután gondold át az összeset, és gondold át, hogyan használhatod fel álmaid. Végül csukd be a szemét, és képzeld el a célját.  Nézd meg, hogy minden a helyére kerül, egyszerűen és erőfeszítés nélkül, hogy elérd az álmod.  Majd ha készen állsz, nyisd ki a szemed,  és mondd ki hangosan: „Legyen így!” 

KRISTÁLY: FÜSTKVARC 


A füstkvarc segít felszívni a negatív energiákat és támogatja a pozitív mentális egészséget.  Tökéletes kő Tarot leolvasás közben, hogy megvédje a negatív energiákat, és segítse a földelést.  Ügyelj arra, hogy rendszeresen tisztítsd meg és töltsd fel a füstkvarcot kedvenc gyógynövény-kötegeddel, vagy a Telihold fényénél.

CSILLAGHATÁSOK 



Július 1. |  Mars kvadrát Plútó: Érezheted az irányítás hiányát, miközben a Mars a Plútó kvadrátját nézi, vagy mintha semmi sem tudna kielégíteni.  Ügyelj arra, hogy ne bántson másokat, miközben megpróbálod elérni, amit akarsz.  Most a stratégia ideje van, nem a cselekvésnek. 

 július 19. |  A Merkúr az Oroszlánban: A Merkúr az Oroszlánban önbizalmat hoz az önkifejezésbe!  Szemléld a nagy célokat anélkül, hogy elvesznél az apró részletekben.  Szívből beszélj és álld meg a helyed.  Hagyj teret másoknak is, hogy megosszák saját nagy álmaikat.  

július 22. |  Boldog Oroszlán szezont!  Büszkeség, bátorság, melegség, merészség, nagylelkűség .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése