A Vénusz ♀️ belép a ♎ Mérlegbe (szept.10-ig)

A Vénusz a Mérlegben uralkodik, itt ki tud bontakozni, nem úgy, mint az előző Szűz jegyben. Érzelmeink felszabadulnak, kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak, nyitottabbak leszünk. Művészi hajlamaink előtérbe kerülhetnek.


Megnő a az emberek társasági igénye, az emberi kapcsolatok, érzelmek fontossá válnak a számára. Az esztétikai igényesség és a művészi adottság vagy aziránt való rajongás. A szerelem, harmónia, érzelmi kapcsolatok iránti igények teljesülnek, jobban tudjuk élvezni a dolgokat úgy, ahogy azok jönnek.... 😉

Ebben az időszakban érdemes szépészeti dolgokat intézni, úgy mint kozmetikus, fodrász, műkörmös, de a szépészeti műtétek is jobban sikerülhetnek. Most újítsuk fel a ruhatárunkat, vagy foglalkozzunk lakberendezéssel, dekorálással, biztos, hogy sokkal jobb ízléssel nyúlunk a dolgokhoz és nem lövünk mellé .


Vénusz a Mérlegben: Élete a szerelem, az érzelmek körül forog, kiemelten fontos szerepet játszanak életében. Harmonikus kapcsolatokat teremt, melyek fenntartásában alkalmazkodóképessége és mély romantikussága segítik. Külső megjelenése általában kifejezetten vonzó, partnerét képes elbűvölni. Szexualitásában is alkalmazkodik partneréhez, meg akar felelni. Kötődéseiben az anyagi biztonságra való törekvés is szerepet játszik. Fiatal nő képe: szépség.


A Bika és Mérleg Ascendensűek energetikailag most a csúcsponton vannak, használják ki ezt az időszakot a fontos dolgok elintézésére!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése