KINAI ASZTRÓ - A YANG TŰZ MAJOM HÓNAPJA (aug.7 - szept.7.)

A kínaiak szerint ez a hónap (aug.7- szept.7.) a Majom hónapja, az ősz első hónapja, egy fém jegyű hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Majom, Sárkány, Patkány és a Kígyó évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Tigris szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

A Majom hónapja alapvetően Fém elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Fém eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Viz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.
A Föld eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Tűz eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! ) a Fa eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! 

A Tűz elem jelenléte miatt egy kicsit optimistábbak leszünk, megélénkül a tőzsde és fellendül a gazdaság bizonyos mértékben, beindulnak a dolgok.


YANG TŰZ





Ahogy a nap mindenkire egyformán süt, úgy a Jang Tűz sem tesz különbséget az emberek között. Mindenkire nyitottan, szeretettel tekint már az első találkozásnál is.

Jó a kisugárzása, pozitív és vidám. Megjelenése üde és könnyed, sokszor az arca is pirospozsgás, szemei nevetők. Optimista, nem lehet sokáig lent tartani, mert nem rágódik a dolgokon, mindig a jövőbe tekint.

 Ami a Jang Tűznek a szívén, az a száján is, így a diplomácia nem az erőssége. Nem szeretné másképp tálalni a dolgokat, mint ahogyan gondolja, ezért kívülállók úgy érezhetik, hogy nem tud disztingválni. Ha valami kizökkenti a mindennapokból, hajlamos a hirtelen, robbanásszerű megnyilvánulásokra, kiadja magából a haragját, de azzal a lendülettel tovább is lép.

Pozitívan áll az emberekhez, először mindenkiről a jót feltételezi. Abból indul ki, hogy mivel ő kedves és őszinte, ezért mindenki más is az.

Ahogy a nap keleten felkel és nyugaton nyugszik le, úgy a Jang Tűz is “rutinorientált”. Ha kialakít egy rendszert az életében, akkor ahhoz tartja magát. Ez viszont a problémakezelésére is kihat, mindig mindent ugyanúgy akar megoldani.

A Jang Tűznek teljesen természetes, hogy ő van a társaság középpontjában. Ennek érdekében jóformán semmit sem kell tennie, automatikusan felhívja magára a figyelmet. Bár jól érzi magát a középponti szerepben, azonban ahogyan a Naphoz sem mehet túl közel egyetlen bolygó sem anélkül, hogy elégne, úgy az ő privát dolgaiba sem enged betekintést senkinek.



TŰZ energetikájú hónap:


Mit tegyél? 

Adj energiát másoknak, de ne vidd túlzásba, hisz az már rombolhat építés helyett. Légy ösztönös, nagylelkű és dinamikus, igyekezz előre haladni, ne hátra.

Mit ne tegyél? 

Ne küzdj túlzottan a sors ellen, egyszerűen fogadd el, amit az élet felkínál. Kerüld a veszekedéseket, különösen a családi konfliktusokat.

A hónap színe: piros, vörös, bordó

Ezen hónap energetikája jó a Tűz és Föld elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Fa eleműekre, és rosszat tesz a Fém eleműeknek!

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése