OROSZLÁN ÚJHOLD

Az Oroszlánban álló Holdnak figyelemre, tapsra és elismerésre van szüksége a mindennapi életben. Igénye, hogy kreatívan kifejezhesse magát, és inspiráló tetteket hajtson végre. A korai éveidben, közönség hiányában nehéz lehet megfelelően kezelni a saját önbecsülésedet, így meg kell tanulnod saját magadat értékelni és ünnepelni.

Az Oroszlánban a Hold ragyogni szeretne, ezért tanulási folyamatod fontos része, hogy megtaláld azt a helyet, amely a legjobb a csillagodnak. A Hold itt különlegesnek érzi magát, ami sokaknak csábító, ám az ünneplés nem minden formája tesz jót a léleknek. Ha a korai éveidben megszégyenítettek, vagy azt éreztették veled, hogy pusztán a figyelmet keresed, valószínűleg bonyolulttá vált a figyelemhez fűződő viszonyod, öntudatlanul magadra irányítod, de aztán nem tudsz mit kezdeni vele.
Kényelmetlenül érezheted magad, ha dicsérnek, hiszen bár szükséged van az elismerésre, ez olyasvalami, amit nem feltétlenül tudsz irányítani. Ezen a helyen egyesek a feltűnés és a dicsérettel járó érzelmi stimuláció rabjává válhatnak. Sikeresen begyűjtöd mások figyelmét, nélküle azonban elveszítheted önmagad.
A mindennapi életben magabiztosságot sugárzol. Még akkor is stabilnak tűnsz érzelmileg, ha legbelül nem érzed magad annak. Néha el kell fordulnod a közönségtől, és meg kell bizonyosodnod afelől, hogy hű maradsz a saját történetedhez.
Valamelyik szülőd izgalmas, elbűvölő, hírességként viselkedő, erőszakos, egomán vagy csak önmagával törődő ember lehetett. Vissza kell szerezned önmagadat elnyomó szülődtől, különösen akkor, ha bár heves temperamentuma inspirálóan hatott rád, de egyúttal túl extrém volt ahhoz, hogy kapcsolódj vele.
Megerősítések
• Szükségem van arra, hogy ünnepeljenek, de először saját magamat szeretném ünnepelni.
• Szerethető vagyok, és megérdemlem a figyelmet, függetlenül attól, kitől kapom.
Önreflexiós kérdések
• Olyan ember vagy, akinek veleszületett képessége, hogy megnevetteti az embereket, megnyugtatja őket, vagy odavonzza a figyelmet arra, amit csinál? Milyen gyakran történik ez meg?
• Természetednél fogva nyitott vagy a vezetésre és arra, hogy ragyogj minden pozícióban, amelyet betöltesz? Ez része annak, ahogyan megéled az életcélodat?
• Elmondható valamelyik szülődről, hogy különösen drámai és elbűvölő volt, vagy szüksége volt a közönségre? Ha igen, milyen érzés volt ez?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése