TELIHOLD A SZŰZ JEGYÉBEN

 

A februárit, "havas holdtöltének" keresztelték régen az indiánok, mivel ebben a hónapban esik a legtöbb hó, a legkeservesebb a vadászat, igy aztán nem csoda ha ezt még "ínséges" holdtöltének is nevezték.


Ma a Szűz jegyében lesz a telihold, amely jelenség amúgyis elég feszültségkeltő, tudjuk ilyenkor érzelmileg labilisabbak vagyunk, indulatosabbak, agresszívebbek, több nő menstruál, több gyerek születik, de több a baleset, jobban véreznek a sebek, és több haláleset is történik stb. Műteni, életveszély kivételével, ilyenkor tilos az asztrológia szerint!

A telihold ma áll be pontosan, de a pontos állás előtt és után is 1-1 nappal már/még éreztetheti hatását.

A Szűz jegyű telihold állása pedig különösen a Szűz Ascendensűekre hat ki, idegesebbek, érzelmileg labilisabbak lesznek, akár hisztisebbek is... nyugi, ez holnap, holnaputánra elmúlik!

És akkor még milyen tanulnivalót hordoz számunkra a Szűz Hold?

Dolgunk most a rendrakással van, akár bent a lelkünkben, akár kint a világunkban, ez az ami most sérül és fel kell mérni hol tartunk vele....

"Amint kint, úgy bent." - ismerjük jól Hermész Triszmegisztosz bölcsességét. Ez a rendre is vonatkozik. Ha úgy érzed, káosz van benned: a gondolataidban, az érzéseidben, tegyél rendet a környezetedben. Ha a fizikai rend utáni igényedet tettek követik, nagyobb az esélye annak, hogy előbb-utóbb ez a rend a belsődben is helyreáll. A külső-belső rendrakásra nagyszerű időminőséget biztosít a ma délutáni, illetve az esti időszak.

TELIHOLD FÖLD JEGYBEN



A Hold körforgásban ez a periódus egy pénzügyi projekt sikeres befejezését jelöli. Mostanra mindenki számára láthatóvá válik az összes kemény erőfeszités eredmébye és üzleti zsenid mások is értékelik. Ez az időszak pénzügyileg gyümölcsöző lehet.

Hold a Szűzben

Vállalkozásod sikere most biztosra vehető, éa ezt fennhéjázás nélkül szerényen és mohóság nélkül fogadod, másokra is kedvező hatást gyakorolhatsz.

13.holdház
OLTÁR

Alalma a Kutya csillaga, a Szűz szárnyai

Kulcsmondat: Megfelelni mások elvárásainak

A Hold ebbe a házban való elhelyezkedése hagyományosan a pénzzel való ügyes bánásmódot jelezte. Akik ebben a holdházban születtek, azt tartották, hogy kiemelkedő pénzügyi képességeket birtokolnak.

Merkúr és Szaturnusz uralja

Maradi szemléletmódot jelez. Azt mutatja, hogy a status quot bármi áron fenn kell tartani. A Szaturnusz azon aggódik, hogy mit gondolnak mások, így a merkúri gondolkodást komoly és pesszimista irányba torzítja. Vagyis a mások által elvárt módon kényszerülsz viselkedni.
Az oltár ezt a rituális és berögzült gondolkodást testesíti meg.
Bár ennek a háznak a hangulata negatív, az apró rózsaszín felhők azt jelzik, hogy van kinyerhető potenciál és remény a jelenlegi komor helyzetben - csak még nem vetted észre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése