MIT HOZ NEKED A BIVALY ÉVE? - SÁRKÁNY jegye

 Röviden összefoglalom, hogy egyes kínai állatövi jegyeknek mit jelezhet a 2021 a Bivaly éve.

A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/


Ha BÁRHOL a képletedben van:
SÁRKÁNY jegye:

Leépítések 

A Leépítés konstellációja felismerhetővé tesz minden olyan méltatlan helyzetet, szituációt és kapcsolatot, mely sodródásra és önmaga feladására készteti az embert. A megértés és cselekvés által pedig elindít a megoldás felé vezető úton.

Gyakran válaszutakkal jár: Valami leépül, hogy egy új és igazabb dolog kezdődhessen.

Tranzitok alkalmával (külső minőségként) csak arra az időszakra ÉRVÉNYES, melyben a Leépítést alkotó szimbólumok megjelennek.

  A Leépítés soha nem belülről indul ki, nem saját választások következménye. Pusztán felerősíti azokat a rossz szokásokat, kapcsolatokat, életterületeket és helyzeteket, melyeket nem mi akartunk, nem mi találtunk ki, de konfliktuskerülésből, kényelemből, lustaságból, vagy gyávaságból mégis eltűrünk. Amikor a Leépítés bekapcsol, hirtelen elviselhetetlenül kényelmetlennek látjuk az élethelyzetünket, amibe belesodródtunk.

Mindez azért történik, hogy megtanuljunk kiállni magunkért és kezünkbe vehessük sorsunk irányítását.

Akár képleten belül (belső minőségként), akár egy tranzit időszak alkalmával (külső minőségként) jön létre a Leépítés, minden esetben egy tendenciát mutat arra, hogy az érintett területeken túlságosan is hagyjuk magukat irányítani és befolyásolni. A környezet látszólag túl erősnek bizonyul, amit eleinte érzésünk szerint kénytelenek vagyunk mégis eltűrni. Az ember úgy érzi, hogy minden elromlott körülötte, de jellemzően mégsem tesz semmit, hogy változtasson.

Alacsony szinten azonban a dolgok egyre rosszabbá és rosszabbá válnak, és egészen addíg fokozódnak, amíg már nincs más választásunk, - akár az egészségünk érdekében is- de ki kell állni magunkért.

Mindez újra és újra ismétlődik, amíg meg nem oldjuk az inkarnációs feladatot, azaz önmagunk felvállalását, és érdekeink képviselését.

A Leépítés általában elhúzódó élethelyzeteket, vagy hosszabb folyamatokat jelöl, mert jellemzően nehéz felismerni a saját felelősségünket: mely szerint folyamatosan kiadjuk az irányítást a kezünkből.

A Leépítés magas szinten nagyszerű lehetőséggé válik az önmagunkká válás hosszú folyamatában. Segít felismerni és kilépni életünk minden olyan helyzetéből, ami nem a mi érdekünket szolgálja, és amiben nem érezzük maradéktalanul jól magunkat.

 A Leépítés egy kifejezetten önbizalom növelő állás abban az esetben, ha nem vagyunk restek kiállni az érdekeinkért, és egy igazi, élvezetes, szabad élettel ajándékoz meg minket.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése