DIREKT MERKÚR

Mától a Merkúr retrográd mozgásból direktbe vált át. Igaz ez érzékelhető módon majd csak 26-tól működik, addig még egyhelyben "toporog" a Merkúr, azaz ugyanazon a fokon forgolódik (stationer).
De már némi megkönnyebbülést hoz, főleg az Ikrek és Szűz Ascendensűek számára. Már legalább a feledékenység, állandó vacillálás, szétszórtság érzete megszűnik számukra.
Használják ki ezt az időszakot, mert aztán megint nehezebb napok köszöntenek rájuk!
Az előrehaladó Merkúr jobban tudja érvényesíteni kedvező hatásait. Jobban beindul a kereskedelem, közlekedés, szállitás, kommunikáció, hírközlés, mindaz ami eddig akadozott, vagy problémákkal terhelt volt.
Ezt azt jelenti, hogy azok a - főleg adminisztrációs-, ügyeink, amik eddig nem haladtak, a reklamációink, amiket nem vettek figyelembe, a kommunikációnk, mely akadozni látszott, végre megindulnak és mire eléri a Merkúr a normális sebességét, az ügyek is rendeződni fognak amiket képvisel, utána pedig egyre gyorsuló tempóban haladnak tovább.
Most vehetünk végre műszaki cikkeket, autókat, most érdemes javítani adni elromlott dolgainkat, tárgyalásokat rendezni, tanfolyamokon résztvenni, esetleges pótvizsgára tanulni és szerződéseket aláírni stb. Ha valami hírt várunk vkitől/vmitől, most már hamarosan megérkezik! Utazások is könnyebben szerveződnek és minden egyéb ilyen dolog, hajrá, mindent bele!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése