2021 YIN FÉM BIVALY ÉVE - A FÖLD ELEMNEK

 

Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem mit kezd a FÉM BIVALY évével!



A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/




FÉM  - A FÖLD ELEMMEL


Intelligencia elemes tranzit

Ebben a stációban a világ olyan, mintha kinyílna számunkra. Könnyen és magától értetődően állunk ki a világ elé, nem esik nehezünkre a figyelem középpontjába kerülni, melyért ha kell akár tenni is tudunk. Az ember ilyenkor könnyebben beszél magáról, nyitottabb és közvetlenebb lesz másokkal. Gyakran hoz a tranzit olyan helyzeteket, ahol akár átvitt értelemben is közönség, vagy nyilvánosság előtt találjuk magunkat.


Mivel a beszéd- és szereplési képesség is előtérbe kerül, elképzelhető, hogy több kommunikációs, vagy prezentációs feladatunk is lesz ezen időszakok alatt. Kicsit hirtelenebbek, nagyszájúbbak, lázadóbbak és meggondolatlanabbak is lehetünk, ezért az Intelligencia elemes stációban tudatosan érdemes figyelni az óvatosságra, megfontoltságra, valamint a túl nagy kockázatok kerülésére.

Ilyenkor könnyebben megy az ismerkedés másokkal, szívesen vegyülünk, több
programot szervezünk és az ember kicsit felszabadultabban élheti meg a mindennapok nehézségeit. Az Intelligencia tranzitok megtanítják számunkra az élet kihívásait kicsit lazábban kezelni, azonban a túlfeszített életmód ilyenkor könnyebben kimerüléshez vezet.

Nőknek ez a tranzit gyermeket is hozhat!

HALADÓBBAKNAK!


Ha az Önelem:
YIN FÖLD


 Ez az év nekik:

 Direkt Intelligencia elem: a tudós


A saját elem polaritásával megegyező intelligencia elemet Direkt Intelligencia Elemnek (DI) nevezzük. Ez az intelligencia elem visszafogottabb megnyilvánulása. Kinézete is szolidabb, általában elegáns megjelenésű, és kevésbé fontos számára az önérvényesítés.
Igazát nem mindenáron juttatja kifejezésre. Ebben az időszakban a tudására, szakértelmére, műveltségére alapozva tud a legkönnyebben boldogulni.

Ha az Önelem:
YANG FÖLD

 Ez az év nekik:

Agresszív Intelligencia Elem: Az előadóművész


A saját elem polaritásával ellentétes intelligencia elemet Indirekt, vagy Agresszív Intelligencia Elemnek (AI) nevezzük. Ez az intelligencia elem erőteljesebb megnyilvánulása. Az AI felelős azért, hogy meg tudjuk mutatni magunkat a világban.Ebben az évben arra törekedjen, hogy megvalósítsa önmagát, megélje a benne lévő tehetséget. Jól tud beszélni, előadni, szerepelni, nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni. Vállalkozó szellemű, pozitív beállítottságú, és rendszerint tisztában van a saját értékeivel.

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az évből?

- nyisd ki a szádat!
- mondd meg mit gondolsz
- használd a kreativitásod
- szerepelj
- önkifejezés fontossága
- hülyeségek, extremitások is beleférnek
. kockáztass nyugodtan
- csinálj szokatlan dolgokat
-lépj ki a komfortzónádból
- menjél vásárolni, főleg divatos, trendi cuccokat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése