KÍNAI ASZTRÓ - YANG FÉM TIGRIS HÓNAPJA

 

A TIGRIS HÓNAPJA (febr.3 - márc.5. ). Február 3-án 15:59-kor  belépünk a Yang Fém Tigris hónapjába.

A kínaiak szerint ez a hónap a Tigris hónapja, a tavasz első hónapja, nagyon jó időszak most azoknak, akik a Tigris, Ló, Kutya és a Disznó évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Majom szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

A Tigris hónapja alapvetően Fa elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Fa eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, bizalmas kapcsolatokat teremthetnek egymással, de külön még jót tesz a Tűz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Víz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fém eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! :)) a Föld eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

Itt számolhatod ki, h. milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/


Türelmetlenebbek és makacsabbak lehetünk az átlagnál. Elképzelhető, hogy véleményeinket túl radikálisan fogalmazzuk meg, ezzel felesleges ellenállást váltva ki az emberekből.

Amúgy dolgos, intenzív időszak következik.Ha volt olyan terület ahol nem haladtunk, ott most végre körvonalazódhat az irány. eljött az ideje, hogy meghatározzuk önmagunkat, magunkra találjunk, de ez bizony határozottságot igényel részünkről.

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni akiknek képletében megtalálható: a Yang Fa, Yin Fa, Yang Föld, és a Majom, Kecske, Kutya szimbólumok.

Jang Fém, a harcos




Yang fém tranzit

A Yang Fém által jelzett időszakokban nő az elkötelezettségünk az általunk jó ügynek vélt dolgok irányában. Ezekben az időkben megfigyelhetőbben bátrabbak és önfeláldozóbbak vagyunk. Ha kell, könnyen kiállunk a számunkra fontosnak vélt dolgokért - még akkor is, ha nem közvetlenül minket fenyeget veszély. Az ilyen tranzitok növelik a belső mentális erőt, emellett hangsúlyosan szólnak a becsületről és tisztességről, valamint érdemes fokozottan figyelni a törvények betartására is


 

Mit tegyél ? 

Állj ki az igazadért, harcolj keményen a céljaidért. Mondd ki bátran, amit gondolsz, de az ne legyen sértő! Köss üzleteket, használd a pénzed, anyagi javaidat!


Mit ne tegyél ? 

Ne bonyolódj vitahelyzetekbe, ne próbálj ki extrém sportokat, ne vállalj túlzott kockázatokat.


A hónap színe: fehér, ezüst, arany, bronz

Ezen napok energetikája jó a Viz és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!) korlátozó hatású a Föld elem embereknek, és kifejezetten rosszat tesz a Fa eleműeknek!


Az adott nap eleme ill. a saját születési napod eleme kiszámitható itt:

https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése