MIT HOZ NEKED A BIVALY ÉVE? - KECSKE jegye

 

Röviden összefoglalom, hogy egyes kínai állatövi jegyeknek mit jelezhet a 2021 a Bivaly éve.
A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/


Ha BÁRHOL a képletedben van: a KECSKE jegye

  A Föld Tükör záródó konstellációját a Kecske - Kutya - Bivaly szimbólumok találkozása alkotja. Már két állat megjelenésekor is érezhető a hatása - ezt hívjuk “fél Föld Tükörnek” - de ilyenkor nem annyira erős az üzenet, mintha záródik teljesen a Tükör.
A Föld Tükör tranzitok idejében figyelmünk lassan az egészségünk irányába terelődik, és bekúszhatnak életünkbe az önmagunk múlandóságával kapcsolatos komolyabb témák is. (félelmek, elmúlás élmények, a halál témája, stb.) Amennyiben a tranzit ideje alatt erős félelmeket, vagy bizonytalanság érzést tapasztalunk, a meditáció, relaxáció, és jóga segítségével, ill. ilyen irányú filozófiai tanulmányokkal tudjuk felemelni az állást, és választ kapni felmerülő kérdéseinkre.


 Kecske-Bivaly oppozíció - Intenzív rugalmassági lecke


Mindkét állat a Föld elemhez tartozik, ezért itt szimbolikusan a lábunk alatti talaj ütközéséről beszélünk. Az oppozíció hatására “megmozdul” a biztonságosnak vélt talaj,vagyis szépen lassan szertefoszlik az előre kiszámítható biztonságról alkotott illúziónk.
Az ember előbb-utóbb át kell, hogy adja a kormányt az ismeretlennek, ami bizonytalansággal és félelemmel töltheti el. Ezzel az oppozícióval a lélek inkarnációs feladatként meg szeretné tanulni az ősbizalmat, ezért olyan életeseményeket és helyzeteket vonz be, amikor a vágyott biztonságot nem tudja előre kalkulálhatóan kiszámítani. Kénytelen megtanulni bízni, és csodás véletlenek, váratlan megoldások segítik az útján. (Különösen igaz ez az opp. által érintett területeken és struktúrákat illetően.)

Az évre szóló tendencia, hogy megtervezi a dolgokat, de mégsem tudja őket kontrollálni. A jól felépített koncepció rendre csődöt mond, viszont az élet egy kerülőúton mégis mindig megoldja a helyzetet. Alacsony szinten görcsösen keresi a kiszámíthatóságot, és félelemben él. Az állás felemelése akkor lehetséges, ha felismerjük, hogy a sok hirtelen változás értünk történt, és hagyjuk magunkat végre vezetni. Nehéz helyzetekben érdemes visszanézni az eddigi életeseményekre, és felfedezni a párhuzamot, ahogyan a dolgok váratlanul mindig elrendeződtek.
Tranzitban időszakosan felerősödik a biztonság, vagy állandóság iránti igényünk, de racionálisan végiggondolva nem tudunk megalapozott döntéseket hozni. Bizonytalanná válunk abban, mit is szeretnénk, és minden érvünk mellett ugyanannyi dolog szólhat, mint ellene. Ilyenkor bele kell nyugodnunk, hogy nem nálunk van a kormánykerék. Jó okkal nem látjuk a fejleményeket, mert olyan megoldás van születőben, ami bennünk eddig fel sem merült. Legjobb, ha kényelmesen hátradőlünk, és elengedjük az irányításra való késztetésünket. Most meg kell várnunk, amíg az élet megmutatja a következő lépést, de sürgetni nem tudjuk az eseményeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése