2021 YIN FÉM BIVALY ÉVE - A VÍZ ELEMNEK

 

Nemcsak az állatövi jegyek,hanem a képletünkben fellelhető egyéb elemek is kapcsolatba lépnek az év elemével. Főleg a születési Napunk eleme a fontos (Önelem!). Nézzük meg, hogy az 5 elem mit kezd a FÉM BIVALY évével!



A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/



FÉM  - VÍZ ELEMMEL


Forrás elemes tranzit




Forrás elem stációban a figyelem elindul befelé. Az önismeret fontossá válik és ilyenkor többet elmélkedünk a világról, a létezésről, és az ebben betöltött szerepünkről. Sokszor megjelenik valamilyen értelemben a tanulás, vagy annak belső igénye, de az ilyenkor tapasztalható notórius halogatás is megnehezítheti életünket. Ezekben az időszakokban az ember önkéntelenül óvatosabbá és megfontoltabbá válik. Ez nem a kockáztatások ideje, így a Forrás stációban minden fontos döntéshez jó ha több időt hagyunk magunknak, mint egyébként.



Ezen tranzitok alatt a fókusz mindig komolyabb, belső dolgok felé irányul Az élet
lényeges kérdései hangsúlyossá válhatnak, azonban a túl sok egyedüllét átcsaphat depresszív elmagányosodásba is. Ilyen esetben tudatosan ellensúlyozhatjuk a túl erős Forrás elemet fizikai mozgással, (sport, jóga) vagy bármilyen nem hétköznapinak számító tevékenységgel. (rafting túra, zarándokút, ejtőernyőzés, búvárkodás, stb).


HALADÓBBAKNAK!



Ha az Önelem:
YANG VÍZ

 Ez az év nekik:
Direkt forrás elem: Az együttérző


Az önelem polaritásával ellentétes Forrás Elemet Direkt Forrás Elemnek (DF) nevezzük.
Ennél struktúránál a fő viselkedési minta szerinti prioritás, az “Önelemről való mindennemű gondoskodás.” Ilyenkor az inkarnáció arról szól, hogy az ember saját kényelmét biztosítsa és megélje. Az ilyen ember meg tud állni, hogy észrevegye az élet apró szépségeit maga körül. Vigyáz magára, rendkívül óvatos, kiegyensúlyozott, és mély belső béke jellemzi. Életélvezete, jóindulata, és nyugalma gyakran környezetére is átragad.

Ha az Önelem:
YIN VÍZ

 Ez az év nekik:
 Agresszív forrás elem: A misztikus


Az önelem polaritásával megegyező Forrás Elemet Agresszív Forrás Elemnek (AF) nevezzük. Míg az előző leírja a klasszikus anyai típusú gondoskodást, addig ez inkább a spirituális fogékonyságot erősíti fel a képlet tulajdonosában. A Forrás elem ebben az esetben a megfoghatatlan iránti vonzódás, és a spirituális életszemlélet forrásává válik.

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az évből?

- óvatosság, megfontoltság, kockázatkerülés
. mindig számolj el 10-ig
- menj bele a részletekbe
- tanulás, képzés, önismeret, meditáció
- befelé figyelés
- szülőkkel, anyával való kapcsolat
- lassulj le
- figyelj magadra
- keresd a kényelmet
- kényeztesd magad

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése