KINAI ASZTRÓ - 2021 : A 6-OS GUA SZÁMÚ ÉV

A kínai 9 Csillag Ki asztrológia szerinti energiaváltás február 3-én zajlik le, ahogy a Feng Shui energiaváltás is.

Ez a rendszer az ún. Gua -számokkal jelöli mind az egyes embertipusokat, mind az egyes évek jellemzőit és ezeket összehasonlitva megkapjuk, abban az évben adott emberre hogy hat az adott év, ill. milyen lehetőségei vagy feladatai lesznek.

 Gua számok kiszámitásához segitség: 

https://www.fengshuibolt.hu/?page=centrum/guacalc&


Az eredeti ún. "loshu-négyzet":



Mágikus négyzet. 9 egyenlõ négyzetet tartalmaz, a bennük lévõ Gua számok adott helyen foglalnak helyet, melyek minden irányból összeadva 15-öt eredményez.

Ennek a négyzetnek a számai minden évben máshova kerülnek egy bizonyos szigorú rendszer szeint, ezért hivják őket "repülő csillagoknak" mert minden évben máshova repülnek a négyzeten belül, és ennek megfelelően értelmezzük őket.







A 1-es tipusú (Víz) embereknek ez a hírnév éve lesz, a minősités éve! Most eldől hogy az elmúlt 9 éves ciklusban jól vagy rosszul dolgoztak-e, hogyan sáfárkodtak a rájuk bizott javakkal! Az is lehet h. elismerés és "szidás" egyaránt ér bennünket, ilyenkor gondoljuk át, mi volt az amit jól végeztünk és mi volt az, amit nem - és ezen ne sértődjünk meg, inkább gondoljuk át, amin javítani kéne a következő ciklusban!  Tűz terület = kimeritő év lehet számuklra.




Az 2-es tipusú (Fa) embereknek csendesebb év jön, a tanulás éve. Ez egy átgondolásos év számukra, fel kell mérniük, mit csináltak eddig, mindezek átgondolása. Oda kell figyelniük a kommunikációjukra, hogy ne bántsanak meg senkit.  Terveket viszont már lehet készíteni a jövőre nézve, vagy álmodozni róla! Víz terület = támogató helyen vannak, fetöltődhetnek.




Az 3 -as számú (Fa) embereknek feladata a múltból hozott adósságok felszámolása, meg kell tanulni lezárni az elmúlt dolgokat. Lehetséges költözés, felújitás, ha régen várat magára. Ki mindennel ami a múltból visszahúz, hogy jövőre előre tudjon indulni a jövő irányába! Meg kell tanulni dolgokat, ki kell békülniük akivel még nem tették meg. Föld terület = vigyázat, ne tegyék tönkre ami még menthető lenne!



A 4-es embereknek (Fa) új lehetőségek jelentkeznek, ugyan kissé kevesebb energiájuk lesz, de vállalkozásba foghatnak, a jövőre koncentrálnak, friss tavaszi lendületük lesz, csak lelkesen és optimistán! Fa terület = jól érzik magukat, a helyükön vannak.



A 5-ösoknak (Fém) nagyon fontos h. ne hagyják abba amit eddig csináltak, vagy amit az elmúlt évben kezdtek el és fontos nekik. Próbálják majd kilökni őket a pályájukról, de ne hagyják, mert akkor idő előtt hagynának abba valamit ami még prosperáló lehet. Fa = vigyázzanak, ne tegyék tönkre a lehetőségeiket.




A 6-sok (Fém) vannak középen (l. az ábrát) mindenki feléjük irányul, a középpontban lesznek, sokan figyelnek rájuk, ezért hektikus, feszült, stresszes, ideges időszak is lehet számukra, sok munkájuk lesz, de ez pozitiv is lehet. Sok új információ, sok új lehetőség jöhet az életükbe. A stresszt levezethetik pl. futással, vagy egyéb fizikai munkával. Föld terület = mindz fel is tölti őket, bírni fogják a strapát.


 


Az 7-as számúaknak (Fém) nyugisabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb évük lesz, jó helyen vannak, ahol vannak, ne most változtassanak, munkájuk is lesz, de honorálják is, esetleg fizetésemelést is kapnak. Jár nekik a bevételeik felturbózása! Fém terület = jül érzik magukat, helyükön vannak.



A 8-os emberek (Tűz) többet szórakoznak, társasági életet élnek, sokat költenek és élvezik az életet, elköltik a tavaly keresett pénzt. Bár ez kicsit túlzásokba is eshetnek.(Fém terület = elégetik a pénzüket.)



A 9-esek (Tűz)  vihar előtti csendben vannak, egy nyugis, fejlődősebb évben, ahol ugyan születnek új dolgok, de csak csendben, kitartóan dolgozva és nem nagy feltűnést keltve. Tudós, elmélkedős év ez nekik. Föld terület = kicsit kimeritő lehet ez számukra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése