MIT HOZ NEKED A BIVALY ÉVE? - BIVALY jegye

 

Most egy mini sorozatban röviden összefoglalom, hog egyes kínai állatövi jegyeknek mit jelezhet a 2021 a BIVALY éve. 

A kínai horoszkópod kiszámításához kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/

Ha bárhol a képletedben van
BIVALY jegye
Egyes iskolák szerinte ez egy jó év lesz neked, hisz a saját jegyed ismétlődik, ezt Jupiter Nagyherceg állásnak hívják.Jupiter Nagyherceg egyfajta ajándékot mutat életünk azon területei és struktúrái tekintetében, ahol, és amelyet szimbolizálva megjelenik. Ezen időszakok olyan eseményeket hoznak, melyek fejlődésünk szempontjából jelentőségteljesek, és pozitív végkimenetelre számíthatunk.


Amikor Jupiter Nagyherceg aktiválódik, akkor életünk adott területén szimbolikusan kigyulladnak a reflektorfények, és színpadra lépve eljátszhatjuk életünk főszerepét, - de legalábbis szerencsés fejlemények várhatók, rövid időn belül.


Fontos kiemelni, hogy bár Jupiter Nagyherceg megjelenésével az események mögötti “ajándék” jelleg minden esetben megjelenik, azonban a konstelláció pozitív jelentése NEM ZÁRJA KI egyéb más, nehezebb konstellációk alacsony szintű megélését. Éppen emiatt sokszor elsiklunk felette, nem vagyunk rá tudatosak, mert el vagyunk foglalva a horoszkópban zajló egyéb más aktív állásokkal.


Más iskolák viszont úgy tartják ha egy állat saját magával találkozik az évben, akkor az ún. "önbüntetésnek" számít, azaz saját magát akadályozza az egyén, hogy sikereket érjen el. Ilyen esetben ez évben ajánlatos a PATKÁNY jelét vagy képét hordani maguknál az ilyen embereknek (Bivaly a Patkány barátja).



(a SOROZAT Nagy Melinda, Sásdi Bernadett és Szilvásy Judit nyomán készült)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése