TELIHOLD A NYILASBAN



Telihold napja van. Amennyiben lehet érdemes ma pihenőnapot tartani, mert ilyenkor az energiák kétszeres erővel hatnak mindkét irányba. A töltekezésre mindenképp szánj időt.

A júniusi telihold neve: "epres telihold". Amennyiben lehet érdemes ma pihenőnapot tartani, mert ilyenkor az energiák kétszeres erővel hatnak mindkét irányba. A töltekezésre mindenképp szánj időt. 

Nyilas Teliholdkor gyakorta túlfeszitjük a húrt. Jobban tesszük, ha tudatosan visszahúzódunk, és kellő éberséggel figyeljük az eseményeket. Ne hagyjuk, hogy szenvedélyünk túlontúl magával ragadjon!
A szokásos telehold-meditációkon és légzőgyakorlatokon kívül jó hatással lehet rád egy olyan tánc, amely téged, a lelkedet testesíti meg. Olyan zenét válassz, ami közel áll hozzád. Általában ilyenre legmegfelelőbbek az instrumentális zenék. Jók lehetnek a csakra meditációkhoz írt zenék is, a chill out ill. a komolyzene is. Lehetőleg légy egyedül, vagy este végezd vagy besötétitett szobába ahol 1 vagy 3 gyertyát égess. A legjobb a fehér vagy piros szinű. Hangolódj rá a zenére és engedd h. a tested magától kezdjen mozogni, hagyd h. a légzésed vezesse a mozgásodat. Nem a koreográfia lényeg. Az is lehet hogy a lábad az elején meg se moccan, csak a a felsőtested kezd ritmikus hullámzásba. Engedd hogy magától mozogjon a tested. Ne erőltess semmit, ne akarj semmit. Hagyd hogy a lelked megnyilvánuljon....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése