MARS A KOSBA LÉP

A Mars a Kosba lép jún. 28 - jan. 7-ig. 
Az elakadt tervek és tevékenységek új erőre kapnak.
Szenvedélyesebbek, hevesebbek, harciasabbak, aktívabbak, elszántabbak, kitartóbbak, akaratosabbak lehetünk. Az agressziónk is fokozódhat.


Mars esetében a tetterőt, akaratot, vitalitást, versenyszellemet, egészséges agressziót és küzdeni akarást jelenti a céljaink megvalósításáért. Mindemellett a Mars –mint a férfi energia megtestesítője - a vágyat, a szexuális energiát is szimbolizálja, nők esetében a férfiak iránti vonzódást, a férfi ideált, férfiak esetében saját erejüket, fizikumukat és a vágyat a hódításra, vagyis a férfiasságukat.
Az egyik legfontosabb dolog, amiért a Mars energiájára szükségünk van, az az, hogy általa tudjuk céljainkat elérni, általa tudunk erőfeszítéseket tenni.
A jó hír, hogy a Marsnak ismét a pozitív oldala kerül megvilágításba. A Mars pozitív ereje segít kapcsolatokat szerezni, ismeretségeket kötni, pénzt szerezni, leküzdeni a betegségeket, egészségesnek maradni, felpörögni, új célokat találni, és szenvedélyessé válni.
A Kos és a Skorpió Ascendensűek jól járnak, mert megnövekszik az erejük, kitartásuk, jó közérzetük. Használjátok ki ezt pár hónapot! 
Plusz a Kosban levő háza (életterülete) mindenkinek jobban fog most energetizálódni, jobban fog teljesíteni, figyeljünk rá!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése