KINAI ASZTRÓ - A LÓ HÓNAPJA (jún.5 - júl.7.)

2020. június 5-én 6:59 perckor átlépünk a Jang víz/Ló hónapba. 
A kinaiak szerint ez a hónap (jún.5 - júl.7.) a Ló hónapja, a nyár második hónapja, egy tüzes hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kecske, Kutya és Tigris évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Patkány szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

A Ló hónapja alapvetően Tűz elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Tűz, Fém vagy Föld eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Föld elemű embereknek is. Támogatást, segitséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.
A Fa eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Viz eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! ) a Fém eleműeknek pedig még munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! 
A Tűz elem jelenléte miatt egy kicsit optimistábbak leszünk, megélénkül a tőzsde és fellendül a gazdaság bizonyos mértékben, beindulnak a dolgok.


A hónap állatjegye a Ló tüzes energiáival, élénk, temperamentumos természetével kimozdít bennünket a bezárkózásból. Nagyon erősen érezhetjük a Ló szabad szellemét, hogy nem tűri a korlátozást, erre ráerősít a hónap fő energiája a Jang víz, ami fokozza a türelmetlenséget, nyughatatlanságot bennünk. Mit lehet ebből kihozni és mire figyeljünk?
A romantikus érzelmek felerősödnek és sokkal nyitottabbá válunk a flörtre és ismerkedésre, kalandozásra.
Erős ragaszkodást érezhetünk vágyainkhoz, azonban ebben a hónapban nagy eséllyel kiderülhet, hogy a vágyott dolgok megvalósulása irracionális. Az is megtörténhet, hogy bizonyos személyeket olyan tulajdonságokkal ruházunk fel, amivel nem rendelkeznek. Mindkét esetben borítékolható a kiábrándulás, csalódás.
A hónap során erős érzelmi ingadozást tapasztalhatunk, ami sokunkat megviselhet. Fokozott érzékenységünk is hozzájárulhat ehhez az érzelmi hullámzáshoz, hisz sok apró kis problémát hatalmas sérelemként élhetünk meg. Segítségünkre lehet ilyenkor a kommunikáció, a vélt-, vagy valós sérelem tisztázása. Emellett a légzésfigyelés, jóga, vagy meditáció hatásos, hogy helyrebillenjen az érzelmi egyensúlyunk.

Racionalitás és hatékonyság lesz jellemző a munkánkban, egyedül a türelmetlenség, túlzott akaratosság lehet akadálya a sikernek.
A pénzügyek is előtérbe kerülnek a hónap során, nem igazán kockáztatunk, óvatosabbá, megfontoltabbá válunk, jobban figyelünk kiadásainkra.
Ebben a hónapban többet foglalkozhatunk önismerettel, az élet lényeges kérdéseivel és igényünk lehet a továbbfejlődésre, tanulásra.
További szép nyarat mindenkinek!
Itt számolhatod ki, h. milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:
https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése