Telihold a Skorpióban - Nap a Bikában

Skorpió Teliholdkor fontos, hogy sértettségünktől megszabaduljunk. Mindenkinek vannak rejtett vagy mások által is ismert sérelmei. Nézzünk bele őszintén a tükörbe és eresszük el a sértettséget a lelki felszabadulásunkért.
Ez a telihold még a kevésbé érzékenyekre is hat. A mélyen és intenzíven érző Hold álmaink-vágyaink világába visz el minket, felsejlenek régi érzések, emlékek, fájdalmak, megemésztetlen félmondatok.

A vizes jegyekkel megáldottak még érzékenyebbek, zárkózottabbak és sebezhetőbbek lehetnek. A Bika érdekeltségűek pedig talajvesztés érezhetnek, furcsa-idegen lelkiállapotba kerülhetnek a következő egy-két napban.
Meditálni most az tud, aki képes elengedni a korlátait (Bika-motívum) és mer befelé és lefelé menni önmagában (Skorpió-motívum).
Érdemes feljegyezni az érzéseinek és fél év múlva, a Bika teliholdnál újraolvasni a leírtakat.

Telihold napján az energiák kétszeres erővel áramolnak mindkét irányba, ez azt jelenti, h. minden tevékenységhez kétszer annyi energia szükséges, mint más napokon, ezért érezheted azt, hogy ilyenkor minden fárasztóbb. Ezért legjobb pihenőnapot tartani.
Cserébe viszont a töltő energiák is kétszeres erővel segítenek, mint a hónap többi napján. Egy ilyen napra tervezett wellness vagy bármilyen terápia képes legalább 10-12 napra elegendő energiával feltölteni. A meditációk is másként hatnak - ha egyébként nem gyakorolsz meditációt, javasolható, hogy legalább Telihold napján tedd meg!


Híres emberek, akiknek Holdja a Skorpióban van:
Végletes szenvedélyeket él meg, extrém módon kötődik, senkit és semmit nem tud elengedni száz százalékig. Szeret manipulálni, a háttérből irányítani, provokálni. Nemcsak párját, családját is függőségben tartja, irányítja. Már gyerekként is titokzatos, merész, provokatív, nőképe enigmatikus, szenvedélyes, anyaként is hajlik a szélsőségekre, kontrollálja családját.

PINTEREST TÁBLÁM: 
Skorpió Hold

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése