A MARS A HALAKBA LÉP


A Mars a vizes Halakban nem igazán érzi jól magát, mivel egy tüzes égitestről van szó, ami többek között az akaratot, a céljainkat, a vágyainkat szimbolizálja. A Halak nem éppen a határozottságáról híres. A Halak Mars elbizonytalanodik a céljait illetően. Nem igen tudja, mit is akar valójában, illetve segíteni akar, hiszen a Halak nagyon segítőkész, karitatív. A Halak Marsnál az agresszió sem nyíltan, látványosan nyilvánul meg.



A Kos és Skorpió Ascendensűek most talán főleg éjjel lesznek aktívak, ami akár alvásproblémákat is okozhat a túlzott aktivitás miatt, de egyébként nem nagyon nő az energiaszintjük az eddigiekhez képest. A legjobb ha megtervezik, előkészítik, mit fognak elvégezni amikor kb. júliusban a Mars a Kosba lép, ahol már ragyogni fog.


Híres férfiak, akiknek Mars a Halakban van:
A Mars az agresszív, férfi princípium, az akaraterő, az uralkodás, a hódítás és a harc jelképe, amely a vállalkozó szellemet, küzdelmeket, versengést és a dominanciát is szimbolizálja. A nőknek személyiségük férfias, harcias részét, illetve a férfiakról kialakított képüket jelenti, míg a férfiaknál a hódításra, trófeagyűjtésre való hajlamukat.
Mars a Halakban: Menekül a konfliktusoktól, a harctól, nem szeret küzdeni. Céljait mások tettei által éri el. A kihívások, versenyhelyzetek elől álomvilágába, de akár káros szenvedélyekbe, függőségekbe menekül. Passzív és sodródó, szerepeket játszik, alkalmazkodik, nem mutatja ki igazi céljait, vágyait, titokzatos és rejtélyes. Hangulatai irányítják, ezért motivációi is változékonyak. Szexuálisan odaadó, ösztönös, eggyé tud olvadni partnerével. Fiatal férfi képe: enigmatikus.

PINTEREST TÁBLA: Mars a Halakban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése