A VÉNUSZ RETROGRÁDBA FORDUL


Május közepétől a Vénusz retrográd (hátráló) mozgásba kezd, ez általában 18 havonta ismétlődik 40 napon keresztül. Ezek a napok nem jó időszakok házasságkötésre és új kapcsolatok kezdésére sem, mert nem fognak sokáig tartani, továbbá nagyobb pénzügyi döntések meghozatala sem javallott a retrográd Vénusz alatt.
A Bika és Mérleg Ascendensűek ez idő alatt fáradtságot, feledékenységet tapasztalhatnak, pihenjenek többet, ez most nem az ő idejük!

A Vénusz vágyaink, értékeink, javaink és kapcsolataink jelölője. Jelzésértékű, hogy épp Pünkösdöt megelőző két hétben fordul vissza a szeretet, a szerelem, a szépség, harmónia és az anyagiak bolygója. Azzal, hogy most nem teljes erejében nyilvánul meg a hatása, lehetőséget ad arra, hogy felülbíráljuk, szeretteinkhez, családunkhoz fűződő érzéseinket. Lágyabbá érzékenyebbé, sebezhetőbbé válunk de közben meg kell tanulnunk azt is, hogy felelősséggel tartozunk mások iránt, támaszt kell adnunk azoknak akikkel szemben ezt vállaltuk. Ez egyúttal egy összegző időszak is amikor "leltárt készíthetünk" érzéseinkről, s rendezhetjük érzelmi adósságainkat. Van időnk bőven a Vénusz június végéig megy visszafelé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése