Könyvajánló

Hálanapló


Kívül-belül ​teljesen megújult a Hálanapló!

Ha szeretted a korábbi Hálanaplót forgatni, az újat egyenesen imádni fogod!

A célirányos spirituális és önfejlesztő gyakorlatok mellett ezúttal különleges audiovizuális élményekkel is gazdagon megtöltöttük a napló lapjait. Amikor van pár nyugodt perced, vagy épp szeretnél magasabb energiákkal töltekezni, egyensúlyba kerülni egy nehéz nap után, csak lapozz bele a naplóba, kalandozz a gyakorlatok és meditációk között vagy okostelefonoddal olvasd be az oldalakon elhelyezett QR-kódokat a kellemes zenés tartalom megjelenítéséhez.


Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben!
Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel. Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

Egyszerűen elbűvölően gyönyörű könyvecske, élvezet forgatni. Már csak ki is kéne tölteni, csak szinte fél az ember beleírni egy ilyen szép kötetbe. Mindenesetre inspirációs forrásként kiváló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése