ÁLLÓCSILLAGOK A SKORPIÓBAN - ZUBEN ELGENUBI


Jelenlegi helyzete: Skorpió 15°20'

(Számítás: 1° = 72 év)
 A Zubenelgenubi, az Alpha Librae, egy 2,7 nagyságú halványsárga és világosszürke kettős csillag a Mérleg déli serpenyőjében, a Libra Constellation-ban. A Zubenelgenubi vagy Zuben Elgenubi arab ّالزُبَانَى الجَنُوبِي (al-zubānā al-janūbiyy} névből származik, ami a déli kart jelenti. Mielőtt a Mérlegeket külön csillagképként tartották volna nzilván, a Skorpió csillagkép részei voltak.


Szimbolikusan az "elégtelen árnak/eredménynek" (Insufficient Price) hívják. A Szaturnusz és a Mars természetéből fakadóan rosszindulatot, obstrukciót, megbocsáthatatlan karaktert, erőszakot, betegséget, hazugságot, bűncselekményt, szégyent és mérgezés veszélyét okoz.

A Déli Serpenyő kettős csillaga. Azt mondják, hogy ennek a csillagnak a haszontalan befolyása észrevehető, különösen az éjszaka során született szülötteknél. A szülött egészségének rossz előjele akkor adható, ha a Nap vagy a Hold a Déli Serpenyővel együtt van. Megjegyezték, hogy különösen hátrányos, ha a Szaturnuszt vagy a Neptunuszt kötik e csillaggal. Még a Jupiterrel való összekapcsolást is károsnak tekintik. Vehlow rögzítette a „vagyonelkobzást a háború idején”. A déli és az északi Mérlegnek az a híre, hogy mindketten halhatatlan nevet adnak. Ez azonban inkább tragikus körülményekből fakad, mint a jól megfigyelt sikerből.


A társadalom megreformálása, haladás és pozitív változások. Erős hit a jövőben.

Híres emberek, akiknél együttáll bolygóval:

Jim Carrey 0°39′,

Brad Pitt 0°22′, John Wayne Bobbitt 0°38′

Billy Graham 0°40′, Sally Field 0°50′,

J. Paul Getty 0°03′, Jennifer Gibbons 0°10′, Jimmy Carter 0°13′, Bob Dole 0°13′, June Gibbons 0°15′, Robert Hand 0°18′, Barry Gibb 0°31′, Titus Salt o°41′, Kathie Lee Gifford 0°56′



Marie Antoinette 0°12′,

Joseph Goebbels 0°06′, Dr. Phil McGraw 0°23′

Ronald Reagan 0°06′, Justin Bieber 0°21′, Josef Mengele 0°21′,
Margaret Thatcher 0°15′

(Forrás: The Astrology King, Griga Zsuzsanna)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése