Szeptember 11.- Miért nem stimmel az időpont? ESEMÉNYHOROSZKÓP

Mostanában, hogy csináltam több ilyen esemény horoszkópot, kirajzolódott általuk egyfajta elemzési jellegzetességek, amely megmutatja tragikus eseményeknél, mik, miként, hogyan történtek.Tehát látszódnia kell a szerencsétlen végnek a képletben. Nagyon érdekes volt számomra, hogy az első támaás időpontjára felállított képlet (reggel 8:46) mutatta az eseményeket de nem teljesen kielégítően. Mintha hiányoztak volna belőle momentumok. Nem állt úgy össze a képlet, kicsit sántított az egész.


Aztán rátaláltam egy pontra, ami alapján kb.másfél órával előbbre tettem az egész kezdetét, úgy 7:20-ra. És ebben a képletben már nincs meg az a hiányérzet ami az eredetiben, minden jelzés szépen összeillik, és egy irányba mutat. Itt már sokkal jobban látszik az egész esemény és annak lefolyása.



Az ASC ekkor a Benetnash állócsillagra kerül amely a Szűz 27°-án állt, 2001-ben.
Ókori asztrológusok szerint ez a csillag a holtak birodalmával állt összefüggésben, halált, gyászt jelezhet. Veszedelmes, romboló, a vonatkozási hely és a közvetítő bolygó kapcsolata szerint értelmezhető, veszteséget, torzulást, megnyomorodást, hirtelen halált jelezhet. Olykor társadalmi feszültségből eredő fegyveres harccal is kapcsolatba hozható.

Érdekes, mert Hold és Merkúr jellegű, és ennek ellenére  nem igazán pozitívnak vették régebben ezeket a hatásokat. Amúgy egyébként a Nagymedve csillagképen van.
Egyébként még visszatérve ehhez nagyon érdekes a Benetnash-t Alkaidnak is hívják és ez  elég érdekes párhuzamokat hozhat bennünk.  Az Al-Kaida volt az a terrorszervezet, amely elvileg megszervezte ezt a támadássorozatot, tehát nem véletlen, hogy erről a romboló hatású csillaggal kapcsolatos a neve. Igy már tisztább a szimbolikus összefüggés az Al-Kaida terrorszervezettel is!

Ráadásul ekkor még a Mars órájában vagyunk: a Mars uralta órákban jó fegyverzetbe öltözni, hadba készülni, és az ellenségre vízen és földön egyaránt támadni. Az óra szerencsétlen, szomorú, veszedelmes, földön gyakrabban, mint vizen. Nem az értelem, hanem az erő alkalmazása a lényeges számára; a meggondolatlan veszélyvállalás, a férfiasság, a győzni akarás, az önlegyőzés a cél érdekében, a célba érés eltökélt határozottsággal.
A Mars óra gyakran rejt veszélyeket is: tüzesetek, sérülések, verekedések, agresszív események / akár kezdeményező, akár elszenvedő /.

Nos, szerintem már maga ez a megfogalmazás tökéletesen leírja az eglész tragikus esemény mivoltát, nem úgy vélitek?



Igy az Asc maga a Szűzben lesz, melynek ura a Merkúr megegyezik a X.h.urával. Ennek az eseménynek pontos célja volt kifejezetten, nem csak úgy belevágtak, lesz ami lesz alapon.

A Merkúr-Vénusz-Szaturnusz kistrigon marad, és a I.12.9.és X.házat köti össze. A főszereplő Merkúr-Vénusz és Szaturnusz szextil-trigon  kapcsolatban állnak, amely azt jelenti technikailag, hogy a Vénusz szextilben áll a Merkúrral és a Szaturnusszal, míg ezek egymással trigont alkotnak. Ez a formáció könnyű együttműködést ígér a benne részt vevő bolygóknak. Vagyis valahogy túl könnyen kivitelezhetővé vált egy ilyen nagyszabású, összeszervezett és látványos terrortámadás az USA szívében.

Igy viszont már a Mars  sem marad ki a buliból: egyben a 3.ház és 8.h.ura és a IV.házban áll = kifejezetten közlekedési "baleset" a dolgok vége.Egyben robbanás és tűz is mint marsi analógiák.

Az MC, a Hold és vele együtt a Betelgeuse és a Polaris állócsillag mind a X.ház csúcsára kerül. Ez pedig egyfelől a háborús megbecsülés,  kinevezés és vagyon jelölője. A Holddal aktív szellem, erős akarat, viharos, lázongó, ha korlátozzák. Elvi harcos, magasrendű embereknél nagy eszmék bátor harcosa, közepeseknél családi vagy konvencionális eszményeké, alacsonyabb rendűeknél önző egyéni szempontok rögeszmék makacs védője. Jó helyzetben maradandó eredmények, rossz esetben elfecsérelt energiák, sikertelen küzdelmek és erőfeszítések rossz célok érdekében.

A másik együttálló csillag a Polaris (Sarkcsillag): betegséget, bajt, vagyon elvesztését, nagy fájdalmat okoz, hagyatékot, örökséget hoz, mely sok rosszal jár.

A X.házban ott áll a Szerencsepont is, amely pedig a Pollux-szal áll együtt. Egzakt együttállásnál a hatása a következő: határozott, kemény akaratot ad, amely rossz helyzetben az energiákat károsítja. Agyafúrt, ravasz, életrevaló, bátor, kegyetlen embereket jelöl. Ártó hatások alatt baleset, szerencsétlenség, hirtelen halál. Még jó kapcsolatnál is ártó hatású csillag.

Az MC-vel a X.ház jegyének (Rák) egzaltációs ura a Jupiter áll együtt rövidtávú, kiugró sikert ígérve. Ez a Jupiter még a IV. és VII.h.hagyományos ura is, így sok ember életének a végét jelöli meg célként.

  Miután az állócsillagok majdnem kizárólag a X.házzal a támadás céljával kapcsolatosak, összefoglalóan olyasmit lehet leszűrni általuk, hogy hírnév, harci siker és vagyon volt a célja azoknak akik ezt kitervelték, ám azt is jelzik a csillagok, hogy emellett ált. rosszra fordultak a dolgok és az eredeti célokat nem sikerült maradéktalanul beteljesíteni.

 Amit alátámaszt, hogy a Levegő elem van túlsúlyban, azaz megint a repülés a légből való támadottság kerül előtérbe ám emellett a Föld elem is jelen van, azaz a földön is súlyos sérülések történtek.
A D-i térfél a hangsúlyosabb a képletben így látványos volt az esemény, hisz ez is volt a célja! Ám ebben az esetben már több bolygó is van a horizont alatt, azaz növekszik a szemmel nem látható dolgok aránya.
De a 3.ház csúcsán álló Plútó azért a média rögeszmés manipulálását is jelezheti!

Az Anaréta pedig amely az élet ellensége íg az Ikrekbe kerül, ura a Merkúr lesz az I.házban. Ez a Merkúr pedig kvadrátba kerül a Jupiterrel, a támadást elszenvedő emberekkel, melyek jobban sérülnek hiába állnak egzaltációs méltóságban. Ill. a Jupiter a IV és VII.házat is összekapcsolja, ahogy az előbb írtam, vagyis az emberek közül soknak véget ért az élete - és sajnos ez is volt a cél (a Jupiter a X.házan).

Remélem, nektek is elgondolkodtató és tanulságos volt ez a gondolatkísérlet az eseményhoroszkópok értelmezésével kapcsolatban! Szerintetek vajon melyik képlet írja le jobban az eseményeket?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése