Szeptember 11. emlékére - ESEMÉNYHOROSZKÓP

A 2001. szeptember 11-ei terrortámadások (gyakori rövidítése: 9/11, ami a szeptember 11-ei dátum amerikai írásmódja; kimondva: szeptember tizenegy) az al-Káida terrorszervezet összehangolt öngyilkos merényletsorozata volt az Egyesült Államok ellen.



Azon a reggelen 19 al-Káida gépeltérítő szállt fel amerikai utasszállító repülőgépekre, hogy az USA fő jelképeinek számító épületekbe vezessék bele a gépeket. A New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba egy-egy repülőgép csapódott be, az épületek kigyulladtak, és két órán belül mindkettő összeomlott. Ezt követően több épület is az ikertornyokhoz hasonlóan összedőlt, vagy megrongálódott a környéken. A harmadik repülőgép a Pentagon Virginia állambeli arlingtoni épületébe repült. A negyedik eltérített gépet egyes feltételezések szerint a terroristák a Fehér Házba irányították volna, de az utasok visszafoglalták, azonban már nem tudták megmenteni a lezuhanástól. Ez a gép Washingtontól mindössze 15 percnyire, Pennsylvania államban, Shanksville mellett csapódott a földbe. A repülőgépek egyetlen utasa sem élte túl a támadásokat.  A terrorakció folyamán a géprablókkal együtt összesen 2995 ember vesztette életét.


Ha pontosan tudnánk a gépek indulási idejét, akkor talán még jellemzőbb lenne a képlet. Igy csak az első becsapódást tudjuk elemezni.

Ami feltűnő, hogy a 9.h.ura az Ascendensen található. Egy peregrin Merkúr a Mérlegben. A 9.h. behozza a külföldi érdekeltségű eseményt éppúgy, mint magát a repülőkkel kapcsolatos dolgot. Az Ascendens almutenje a Szaturnusz pedig pont a 9.h. csúcsán áll. Amit alátámaszt, hogy a Levegő elem van túlsúlyban, azaz megint a repülés a légből való támadottság kerül előtérbe. Ezenkívül a kardinális dinamika kerül még előtérbe, azaz a kezdeményezőkészség, a belugrás a dolgokba, de akár kissé elsietett is lehetett a dolog.
A D-i térfél a hangsúlyosabb a képletben így nagyon látványos volt az esemény, hisz ez a volt a célja!

Az Ascendens almutenje a Szaturnusz pedig pont a 9.h. csúcsán áll. Ez a Szaturnusz megegyezik a IV.ház, azaz a dolgok végének, urával is (a Szaturnusz a zuhanás jelölője is, és mindegyik gép lezuhant végül). A Vénusz pedig amely az Ascendens ura megegyezik a 8.h., a halálház urával. Itt már látszanak az összefonódások, hogy valami látványos, repüléssel és halállal kapcsolatos eseményről van szó.
De ami nekem kicsit fura, hogy korántsem jelződik annyira tragikusan az esemény, mint pl. anno a csernobili vagy az idei hajóbalesetnél.


Állócsillagok 


Ha az állócsillagokat nézzük, akkor a Holddal együtáll a Bettelgeuze és a Polaris állócsillag. De mi a köze a Holdnak az egészhez? Mint a X.ház ura jelezheti az egész terv kimenetelét ill. célját. Ez pedig egyfelől a háborús megbecsülés,  kinvezés és vagyon. A Holddal aktív szellem, erős akarat, viharos, lázongó, ha korlátozzák. Elvi harcos, magasrendű embereknél nagy eszmék bátor harcosa, közepeseknél családi vagy konvencionális eszményeké, alacsonyabb rendűeknél önző egyéni szempontok rögeszmék makacs védője. Jó helyzetben maradandó eredmények, rossz esetben elfecsérelt energiák, sikertelen küzdelmek és erőfeszítések rossz célok érdekében.

A másik együttálló csillag a Polaris (Sarkcsillag): Betegséget, bajt, vagyon elvesztését, nagy fájdalmat okoz, hagyatékot, örökséget hoz, mely sok rosszal jár.


Az MC-vel magával pedig a Canopus állócsillag áll együtt:   Rossz helyzetben sorsfordulatot, az elért eredmények vesztését okozhatja az együttálló bolygóval és házhelyzettel kapcsolatban. Irgalmas, konzervatív elvek, széles átfogó tudás, utazások, nevelő munka, a rosszból jóvá alakul.

A X.házban ott áll a Szerencsepont is, amely pedig a Pollux-szal áll együtt. Egzakt együttállásnál a hatása a következő: határozott, kemény akaratot ad, amely harmonikus helyzetű bolygókkal kapcsolódva pozitív energiákat biztosít. Rossz helyzetben az energiák károsak. Agyafúrt, ravasz, életrevaló, bátor, kegyetlen. Ártó hatások alatt baleset, szerencsétlenség, hirtelen halál. Jó kapcsolatnál is ártó csillag.

Az MC-vel a X.ház jegyének (Rák) egzaltációs ura a Jupiter áll együtt a 9.házból: rövidtávú, kiugró sikert ígérve. Ez a Jupiter még a 6. és 3.h.hagyonányos ura, így közlekedési baleset is jelződve van általa, mint a siker eszköze,

  Miután az állócsillagok kizárólag a X.házzal a támadás céljával kapcsolatosak , összefoglalóan olyasmit lehet leszűrni általuk, hogy hírnév, harci siker és vagyon azoknak akik ezt kitervelték ill. ez volt az egész célja, ám azt is jelzik a csillagok, hogy emellett ált. rosszra fordultak a dolgok és az eredeti célokat nem sikerült maradéktalanul beteljesíteni.

"2002 szeptemberében Joszri Fúda dokumentumfilmjében Hálid Sajh Mohammad és Ramzi bin as-Sajba azt állította, hogy a negyedik eltérített gép nem a Fehér Ház felé, hanem a Capitolium irányába tartott. Interjújukban azt is megemlítették, hogy az al-Káida kezdetben a World Trade Center helyett atomerőművekbe vezette volna az eltérített gépeket, ám később a New York-i célpontok mellett döntöttek."


Ebbe talán beleszólt a X.h.urát a Holdat mundán oppozicióban támadó Mars is, amely pedig elsősorban a VII.h.ura, az emberek akik érintettek voltak az egész tragédiában. Akik megakadályozták hogy teljesen sikeres legyen az egész művelet.
"Géprablók egy másik csoportja vezette az American Airlines 77-es járatát, egy Boeing 757–223-at, a Pentagon épületébe reggel 9:37-kor. A negyedik gép, a United Airlines 93-as járata, ami egy Boeing 757–222 volt, Pennsylvania államban, Shanksville közelében zuhant le 10:03-kor, miután a gép utasai visszafoglalták a repülőgépet. A támadás eredeti célpontja a Capitolium, vagy a Fehér Ház lehetett."

Ám az a Mars a 2.h.ura is amely a támogatókat, vagy kiszolgáló személyzetet jelöli. Amely Mars viszont a Leszálló Holddcsomóponttal áll együtt, ami negatív energiákat közvetoit,  a gödör alját, sikertelenséget jelez.


Arab pontok


Ha az arab pontokat nézzük, a Siker pontja együttáll a Jupiterrel, így az MC-vel is. Rövidéletű, de nagyon látványos sikert arattak a támadók.

A Segítség másokon arab pontja a Holddal áll együtt, ha a tragédiát nem is lehetett elkerülni, az egyszerű emberek hihetetlen összefogást tapasztaltak meg aznap, és még utána is sokáig (mint pl. amiről Meg Cabot amerikai írónő számolt be Egy ​„neveletlen” írónő naplója c. művében, )

Az Utazás pontja pedig a 9.házas Szaturnusszal áll együtt. Ami nem is meglepő. hogy megint a repülés jön a képbe.


Az Anaréta pedig amely az élet ellensége az Oroszlánban található, ura a Nap, amely a 12.ház csúcsán áll. Ez irányíthatja rá figyelmünket végre valami titkos életellenes szervezkedésre, amelyet megerősit,hogy az Ascendens ura a Vénusz az Oroszlánban áll a 11.h.csúcsán (szervezetek, közösségek), a 11.h.ura  Nap a 12.házban áll., míg a 12.h.ura a Merkúr az Ascendensen áll. Hm, ez azért már elgondolkodtató összefüggés

"Az USA Nemzeti Bizottsági vizsgálati anyaga, amely a terrortámadás körülményeivel foglalkozik, megállapította, hogy :

1999 végén arabok egy csoportja – többek között Muhammad Atta, Marván as-Sehhi, Háni Handzsúr és Ramzi bin as-Sajba – Afganisztánba érkeztek Hamburgból. Bin Láden őket választotta, mert műveltek voltak, beszéltek angolul és éltek már nyugaton. Az al-Káida újabb toborzásba kezdett, melynek során különleges képességekkel rendelkezőket kerestek; így választották ki Hani Handzsúrt is, aki már rendelkezett pilótajogosítvánnyal.
Handzsúr 2000. december 8-án csatlakozott Házmihoz San Diegóban. Nem sokkal később Arizonába utaztak, ahol Handzsúr újabb repülőleckéket vett. Május végén Marván as-Sehhi, június 3-án Atta és június 27-én Dzsarráh csatlakozott társaihoz. Bin as-Sajba többször próbált vízumot szerezni, hogy beléphessen az Egyesült Államok területére, ám mivel korábban a megengedettnél tovább maradt az USA-ban, illegális bevándorlóként tartották számon. Bin as-Sajba Hamburgban maradt, biztosítva a kapcsolatot Atta és Hálid Sajh Mohammad között. A három hamburgi terroristacsoport-tag Dél-Floridában vett pilótaleckéket.

2001 tavaszán a többi géprabló is megérkezett az Egyesült Államokba. 2001 júliusában Atta Spanyolországban találkozott bin as-Sajbával, ahol egyeztették a támadások részleteit és a végső célpontokat."

Az is furcsa volt, hogy bár előtte az illetékes szervek semmilyen figyelmeztetésről nem vettek tudomást, a  támadás után hirtelen mindent tudtak róluk:

" A támadást követően pár órával az FBI meg tudta nevezni a terroristákat, néhány esetben azok személyes ismertetőjegyeit is. 
A támadások napján a Nemzetbiztonsági Hivatal és német nyomozóirodák Oszáma bin Ládennek szóló üzeneteket hallgattak le.
2001. szeptember 21-én az FBI nyilvánosságra hozta a géprablók fényképeit és számos információt lehetséges álneveikről és nemzetiségükről."

Talán ezt is jelzi a Vénuszt, azaz az egész eseményt jelző bolygót opponáló Uránusz. Illetve azt, hogy valamlyen szinten a támadás elhamarkodott volt, kapkodó, és önfejű. 
A IV.házas Neptunusznak a Nappal való másfélkvadrátja mutatja a végjáték tisztázatlan foltjait. A Plútónak a Nappal való kvadrátja és a Szaturnusszal való oppoziciója pedig a titkos terrorszervezetek jelenlétét, illetve a tragikus repülőgépes tömegkatasztrófát.

"A támadásoknak összesen 2996 ember esett áldozatul (2977 áldozat, 19 géprabló). Az áldozatokból 246 a négy repülőgép egyikén (egyetlen túlélője sem volt az eltérített gépeknek), 2605 New Yorkban a tornyokban vagy a tornyok közvetlen közelében, 125 pedig a Pentagon épületénél vesztette életét. Valamennyi áldozat civil volt, kivéve 55 katonát, akik a Pentagont érő támadásban lelték halálukat."

De a 3.ház csúcsán álló Plútó azért a média rögeszmés manipulálását is jelezheti!


Van még itt egy érdekesség:
van egy álcsillagunk a Benetnash, amely a Szűz 27°-án állt, 2001-ben. 
Ókori asztrológusok szerint ez a csillag a holtak birodalmával állt összefüggésben, halált, gyászt jelezhet. Veszedelmes, romboló, a vonatkozási hely és a közvetítő bolygó kapcsolata szerint értelmezhető, veszteséget, torzulást, megnyomorodást, hirtelen halált jelezhet. Olykor társadalmi feszültségből eredő fegyveres harccal is kapcsolatba hozható.

Érdekes, mert Hold és Merkúr jellegű és ennek ellenére  ezt nem igazán pozitívnak vették régebben, ezeket a hatásokat. Amúgy egyébként a Nagymedve csillagképen van. Egyébként még visszatérve ehhez nagyon érdekes a Benetnash-t Alkaidnak is hívják és ez  elég érdekes párhuzamokat hozhat bennünk.  Az Al-Kaida volt az a terrorszervezet, amely elvileg megszervezte ezt a támadássorozatot, tehát nem véletlen, hogy erről a romboló hatású csillaggal kapcsolatos a neve. 

A másik furcsaság hogy a Mars mint a robbanás, tűz jelzője kevéssé vesz részt a dolgokban. Egyik magyarázata lehet ennek 
"A 9/11 Bizottság megállapította, hogy.... A 11-es járat egyik utaskísérője, a 175-ös járat egy utasa és a 93-as járat utasai bombákkal felszerelkezett terroristákról beszéltek, ám az utasok egyike szerint működésképtelen bombák voltak támadóiknál. A becsapódások helyszínein nem találtak robbanóanyag származékokat, így a 9/11 Bizottság a jelentésében álbombákról számolt be."

A másik, hogy azért ez a Mars másfélkvadrát fényszögben állt a főszerepelő Vénuszhoz képest, azaz csak volt robbanás és tűz, főleg a WTC épületeiben.

A főszereplő Merkúr-Vénusz és Ssaturnusz szextil-trigon (kistrigon) kapcsolatban állnak, amely azt jelenti technikailag, hogy a Vénusz szextilben áll a Merkúrral és a Szaturnusszal, míg ezek egymással trigont alkotnak. Ez a formáció könnyű együttműködést ígér a benne részt vevő bolygóknak. Vagyis valahogy túl könnyen kivitelezhetővé vált egy ilyen nagyszabású, összeszervezett és látványos terrortámadás az USA szívében.

Végszóként az egész támadás érdekes módon a Vénusz órájában következett be, amely többek közt a hazaszeretet analógiáját is hordozza. Vagyis akár a támadókat akár a károsultakat nézzük, ez volt az egyik legfontosabb hozadéka ill. mozgatórugója a történteknek. De valahogy az egész képlet kicsit sántít, azaz vagy korábbra tehető a támadás indítása (szerintem 7:20-ra helyi időben), ezért mutat némi bizonytalanságot maga az eseményképlet is, vagy nem tudunk még 18 év után sem mindent az eseményekről. Mindenesetre Bin-laden 10 évvel későbbi letartóztatásával egy szép kerek (vénuszi) befejezést kapott a történet.


(forrás: Wikipedia)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése