Mars a Szûzben

A Szûz Mars módszeresen, következetesen használja fel energiáit a célja eléréséhez. Az agresszióját képes kordába tartani, nagyon fegyelmezett. Gyakorlatias, konkrét céljai, vágyai vannak.
Energiáink nagy részét most arra használjuk, hogy rendet tegyünk életünkben - leginkább az egyéni horoszkópunkban a Szűz jegye által uralt területen. Képesek vagyunk rá, hogy józanul, kritikusan, az érzelmeket kizárva végiggondoljuk teendőinket. és praktikusan megtervezzük, mit kell tennünk azért, hogy előrébb lépjünk.

A Mars az életerő, vitalitás, akarat bolygója, a Szűz általánosságban pedig az egészség-betegség-gyógyítás-szolgálat-munka témakörét öleli fel. A most következő időszakban ezért gyakrabban merülhetnek fel egészségügyi, egészséges életmóddal kapcsolatos kérdések, de több lehetőséget kapunk gyógyításra, gyógyulásra is. Nagyobb a kapacitásunk a munka terén, de a várható harcok is a munkahelyünkön. A földjegyűek különösen jól tudják használni ezt az energiát (Nap, Hold, Asc. a Szűzben, Bikában vagy Bakban).
A Kos és Skorpió Ascendensűeknek megkezdődik az ősz, kezdenek lefelé "hanyatlani", azaz elfáradni, belefáradni a mindennapi erőfeszitésekbe, a rutinba, egyre több pihenésre, vitaminokra, immunerősitésre és könnyed, pihentető mozgásra lesz szükségük erőnlétük fenntartására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése