2019. augusztus 7., szerda

Ezós-spirituális tévésorozat AJÁNLÓ


Isten belájkolt (God Friended Me)"Miles megrögzött ateista, noha apja lelkész. Miles podcastjában folyamatosan tagadja Isten létezését, ám egy napon Isten ismerősnek jelöli a Facebookon. Eleinte azt hiszi, ez valami tréfa, és elutasítja. Ám Isten nem tágít, míg végül elfogadja a jelölést. Isten ismerősöket kezd ajánlani neki. Elsőre egy férfit, aki egy perc múlva nekimegy az utcán, és akit önkéntelenül követni kezd és megment az öngyilkosságtól. Majd ismerősnek ajánlja Carát, az újságírót. Miles felkeresi, és megpróbálnak együtt utánajárni a rejtélyes Isten adatlap tulajdonosának."


Egyetértek, tényleg egy kiemelkedően szívmelengető sorozatról beszélhetünk. Megmutatja azt az ideális világot, ahol az emberek alapvetően jók, és jót akarnak egymásnak, legfeljebb a félelmeik, haragjuk vagy félreértések akadályozzák őket. A sokszínűség sem zavart, hiszen New York a maga majdnem magyarországnyi lakosával tényleg a népek olvasztótégelye.
És bár a világ tele van tragédiákkal, ha elegendő segítőkész ember van, szinte minden megoldható. Ez lehetne a szlogenje, amit Miles mond a végén:
„Embereken segíteni, megváltoztatni életeket, változást hozni.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése