KINAI ASZTRÓ - Yin Tűz Nyúl hava

 

A kínaiak szerint ez a hónap a Nyúl hónapja, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kutya, Kecske, Disznó évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Kakas szülötteknek (egészségügyi problémákat hozhat, főleg hát és nyakfájást, így fokozottan vigyázni kell az egészségükre!).

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap: Kínai Horoszkóp Kalkulátor



Kire hogy hat a Nyúl hónapja?


Ha az alábbi állatok megtalálhatóak a képletedben:


Nyúl jegyűek: Jupiter Nagyherceg

Party Animals

Jupiter Nagyherceg konstellációjáról akkor beszélhetünk, amikor radix a képletünkben található bármelyik állatszimbólum egy-egy tranzit alkalmával megjelenik és ezzel aktiválódik.Amikor valamelyik oszlopunk Jupiter Nagyhercegként aktiválódik, akkor életünk adott területén szimbolikusan kigyulladnak a reflektorfények, és színpadra lépve eljátszhatjuk életünk főszerepét, - de legalábbis szerencsés fejlemények várhatók, rövid időn belül.


Patkány jegyűek:  Vágyak Tükre

 A Vágyak Tükre erős vágyódásokat jelez, valamint a másokkal való teljes egység érzésének képességével ruházza fel a képlet tulajdonosát. Azonban amikor túlságosan piedesztálra állítunk valakit (vagy valamit), képzeletben olyan dolgokkal felruházva ami a valóságban nem létezik, esetleg rögeszmésen a boldogságunk kizárólagos forrásának tekintünk személyeket / helyzeteket / tárgyakat, akkor bekapcsol a Tükör kijózanító, és racionalizáló ereje és vágyaink tárgyát egyik percről a másikra “elvághatják” tőlünk, azok beteljesületlenek maradnak.


Tigris / Kecske / Disznó: Fa trigon

Tranzitban az időszak tökéletesen alkalmas önfejlesztésre, tanulásra, valamint új dolgok elsajátítására. A Fa elem által szimbolizált életterületeken ezek lesznek a legnagyobb kiteljesedés időszakai, (ahogyan a fa is koronát növeszt) ill. a faágak szétágazásához hasonlóan megjelenhetnek válaszutak az ember életben.





Sárkány: Fa trigon + Aratás

Tranzitban az időszak tökéletesen alkalmas önfejlesztésre, tanulásra, valamint új dolgok elsajátítására. A Fa elem által szimbolizált életterületeken ezek lesznek a legnagyobb kiteljesedés időszakai, (ahogyan a fa is koronát növeszt) ill. a faágak szétágazásához hasonlóan megjelenhetnek válaszutak az ember életben.

A józan ítélőképesség állása. Minden helyzetben hideg és tárgyilagos fejjel tudunk gondolkodni és döntéseinket maximálisan a tényekre alapozva, érzelmi befolyásolástól, valamint indulatoktól mentesen vagyunk képesek meghozni Negatívan: Ismétlődően megjelenhetnek életünkben a legkülönbözőbb bírósági ügyek és pereskedések. A vélt, vagy valós sérelmeinkért - a körülmények figyelembevétele nélkül - zsigeri reakcióval azonnali igazságszolgáltatást követelünk. A törvény betűjét kérjük számon mindenkin, miközben a törvény szellemén nagyvonalúan átlépünk. Saját igazunkhoz mérlegelés és belátás nélkül ragaszkodunk olyan esetben is, amikor valaki önhibáján kívül keresztezi érdekeinket. Amikor igazságtalannak érzett peres ügyek jelennek meg éltünkben, érdemes végiggondolni,mikor érvényesítettük mi is inkorrekt módon érdekeinket másokkal szemben.





Ló: Leépítés

Ehhez a Leépítéshez az otthonról hozott családi minták, ill. a hozzánk közelálló emberek viselkedése, vagy múltja miatt érzett szégyenérzet köthető. Az állás felemeléséhez szükségessé válik önmagunk függetlenítése mások tetteitől, felelősségétől, vagy viselkedésétől. Fel kell ismernünk, hogy idegenek cselekedetei nem rólunk állítanak ki bizonyítványt. Magas szinten ráébredünk, hogy senki nem is várja el felelősségvállalásunkat, rajtunk kívül álló szituációk és körülmények miatt..


Kakas : Oppozíció

A szerelmi tapasztalatok megszerzésének állása. Tranzitban az oppozíció növeli a személyes vonzerőt, és párkapcsolatok kialakításának, ill. szerelmi kalandok lehetőségét vetíti előre. Ilyen időszakokban karizmatikusabbak és öntörvényűbbek leszünk a megszokottnál, de kommunikatív fellépésünk is sokat fog segíteni céljaink elérésében. Ez az időszak az önállósodásunk egyik fontos állomása, amikor is nem szívesen hagyunk beleszólást az életünkbe, és megvalósítjuk elképzeléseinket, - ha kell titokban - még akkor is, ha ez azzal jár, hogy át kell lépnünk normákat, esetleg meg kell szegnünk másoknak tett ígéreteket






Kutya: Tűz kombináció

 Nagyon jó meggyőző és előadói képesség társul a konstellációhoz, amivel akár nagyobb tömegcsoportokat is képes befolyásolni..



Tigris / Ló / Kutya: Románc Virága

A Románc Virág csillagok tranzitjai alatt ismerkedési lehetőségeink megsokszorozódnak, és akár flörtök, könnyedebb kapcsolatok, vagy szerelmek is érkezhetnek életünkbe. Ha tökéletes időpontot keresünk egy társasági eseményre, fontos rendezvényekhez, randevúhoz, vagy családi összejövetelre, érdemes azt egy  Románc Virág csillag időszakra időzíteni. Mivel könnyebben nyitunk, szívesebben ismerkedünk és közlékenyebbek vagyunk, mint egyébként. 

Tipp: Ha ebben az időszakban használjuk a közösségi médiát, bejegyzéseink várhatóan az átlagosnál sikeresebb lesznek.



Semleges hónap a következő jegyeknek:

Bivaly, Kígyó, Majom


Yin Tűz, a gyertyaláng





Feladata: Levetkőzni bizalmatlanságát, és megtanulni nyitottan fordulni az emberek felé. Ezáltal tud valódi lámpássá válni, mely utat mutat az arra rászorulóknak.  A Yin Tűz a visszafogott, megfékezett tűz analógiája, ő a gyertyaláng. Ugyanúgy képes meleget adni és jókedvet teremteni, mint a Yang Tűz, azonban fénye és melege nem látszik el olyan messzire, mint poláris társának - csak az veszi észre, aki elég közel kerül hozzá. Akkor tud kibontakozni, ha szükség van a segítségére, de nem fogja mindenáron középpontba tolni magát.

Nagyon érzékeny adóvevővel rendelkezik a külvilág felé. Minden apró rezdülést, hangulatváltozást lereagál magában, de ezt kifelé nem mutatja. Látszólag komoly,konzervatív, kisugárzása van, mintha nem tudná semmi sem megérinteni. Valójában visszafogja érzéseit, magában rágódik egy-egy problémán, kontrollálja indulatait. Amikor pedig tűrőképessége határához ér, hirtelen, átmenet nélkül robban ki belőle minden elfojtás, közvetlen környezetét is meglepve ezzel.

A hónap során kiemelten fontossá válik ezért a földi- és univerzális törvények betartása, mert ezek hiányában stop táblát kaphatunk. Ez nem jelenti feltétlenül a törvények szándékos megszegését, elég egy szerződés apróbetűs részeinek figyelmen kívül hagyása. Továbbhaladásunk záloga ez esetben, ha felismerjük és korrigáljuk a hiányosságokat.

Ebben a hónapban a magunkért való kiállás is fókuszba kerül, ha szándékunk ellenére sodródtunk bele kellemetlen, vállalhatatlan szituációba, vagy egy idejét múlt helyzet, kapcsolat már nem szolgálja fejlődésünket.

A jó hír, hogy a hónap során egy védőcsillag oltalmát érezhetjük. Segítségével a bonyolultabb ügyekben is sikerrel járhatunk és veszélyes helyzetekben is számíthatunk védelmére.

Több létrejövő kombináció azt mutatja, hogy lehetőségünk lesz változtatásokra, válaszutak jelenhetnek meg életünkben. Ahhoz, hogy ezeket felismerjük szükségünk van befelé figyelésre, elcsendesedésre.



Mit tegyél ? Adj energiát másoknak, de ne vidd túlzásba, hisz az már rombolhat építés helyett. Légy ösztönös, nagylelkű és dinamikus, igyekezz előre haladni, ne hátra.


Mit ne tegyél ? Ne küzdj túlzottan a sors ellen, egyszerűen fogadd el, amit az élet felkínál. Kerüld a veszekedéseket, különösen a családi konfliktusokat.

A hónap színe: piros, vörös, bordó

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:

Kalkulátor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése