A Mars a Halakba lép

 


A Mars a vizes Halakban hosszútávon nem igazán érzi jól magát, mivel egy tüzes égitestről van szó, ami többek között az akaratot, a céljainkat, a vágyainkat szimbolizálja. A Halak nem éppen a határozottságáról híres. A Halak Mars elbizonytalanodik a céljait illetően. Nem igen tudja, mit is akar valójában, illetve segíteni akar, hiszen a Halak nagyon segítőkész, karitatív. A Halak Marsnál az agresszió sem nyíltan, látványosan nyilvánul meg.



A Kos és Skorpió Ascendensűek most talán főleg éjjel lesznek aktívak, ami akár alvásproblémákat is okozhat a túlzott aktivitás miatt, de egyébként nem nagyon nő az energiaszintjük az eddigiekhez képest. A legjobb ha megtervezik, előkészítik, mit fognak elvégezni amikor kb. júliusban a Mars a Kosba lép, ahol már ragyogni fog.


Halak Mars 


Akinél a Mars a Halakban van, az szereti az extra érzelmeket. A szexhez szeret tudatmódósító szereket használni, legenyhébben is iszik vagy drogozik stb. Nagyon erős ösztönük (= Mars) van a meneküléshez (=Halak). Ez a menekülési ösztön spirituális vágyakban is manifesztálódhat. Gyakran vonzódnak titkos, vagy titkolt szerelmi kapcsolatokhoz, rejtett viszonyokhoz. 

Nagy a képzelőerejük, nemcsak a szerelemben hanem minden másban is, és erős a pszichikai érzékenységük. Hajlamosak arra, hogy szélsőségesen romantikusok legyenek, sokat fantáziáljanak, néha annyira, hogy egészen álomvilágban éljenek, máskor meg mindezt művészi, zenei vagy irodalmi tehetségben oldják fel. 

Ha ismerkedni akarna, lelkisek lesznek, meghallgatják a gondod-bajod, mindenáron segíteni próbálnak. Nagyon finoman udvarolnak, tkp. hagyják, hogy őket csábítsák el, ők maguk csak megfelelő körülményeket teremtik meg ehhez. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése