A Vénusz a Halak jegyébe lép

Érzelmeink sokkal elmélyültebbek, változékonyabbak lesznek. Érzékenyebbek, romantikusabbak lehetünk a Halak Vénusznál.

Tavaszi ruhatár frissítést, szépészeti beavatkozásokat, kozmetikust, fodrászkodást, manikürt most érdemes csináltatni. Ismerkedés, randizás, bulizás, művészeti tanulmányok ill. projektek most gőzerővel és nagyon sikeresen tudnak működni.

A Vénusz egzaltált méltóságú a Halakban. Ez mit jelent?

Egzaltáció az erőnövekedés jelent. Látványosabb, mint az uralom, van benne egy  plusz érzelmi tartalom, tehát  felturbózottság. Ha személy, akkor nagyon nagyra van magával. Kicsit lufi, kicsit felfújt az egész,  kicsit olyan, mint a reklámok, tehát nem tart ki sokáig. Kicsit túlreklámozottnak néz ki, rajongást jelenthet, és néha nagyon nehéz kijönni az ilyen emberrel, de neki biztos, hogy jó, tehát őneki jó dolgokat hoz ez a méltóság. Igy minden vénuszi dolog, mint szerelem, szépségipar, művészetek, pénzügyek, stb. most hatalmas löketet kapnak. Ha ilyesmivel foglalkozunk, most hajtsunk rá!

Emiatt a Bika és Mérleg Ascendensűek (mivel a Vénusz a születési uralkodójuk) most kiugróan jól érezhetik magukat egy ideig, úgyhogy fontos dolgaikat a mostani időszakra (ápr.29-ig) időzítsék!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése