Újhold a Halak jegyében

"Szunnyadás - Elszigetelődés"

Ebben az időszakban olyanok vagyunk, mint a mesebeli Alice Csodaországban. Elbűvölőnek, ugyanakkor zűrzavarosnak érzünk mindent. Hagyjuk, hogy elmerengjünk egy másmilyen élet lehetőségén... miközben inkább kerüljük, hogy bármilyen tényleges, ugyanakkor érzelmileg kusza ügybe bonyolódjunk.


Amikor a Hold összes fényét elveszíti egy Viz jegyben, az érzelmek kimutatása háttérbe szorul. Bénító periódusom mehetünk keresztül, ezalatt jobb, ha nem tesszük próbára személyiségünk legsérülékenyebb oldalát. itt az ideje, hogy öntudatosabbak legyünk és függetlenedjünk mások elvárásaitól és aggodalmaitól.

A Halak Újhold a teljes megújulást hozza el. Az Újhold elindít egy kört, viszont  a mai nap olyan még, mint amikor kifújtál minden levegőt (elengedések) és a levegővétel közti szünetben vagy....Ez egy misztikus pont, misztikus átjáró, amikor a semmiben az ürességben vagy. Az Újhold alatt a mélyben a Főnix csillagkép üzeni a teljes megújulás és újjászületés idejét, tehát ez a Csönd egyben a mindenség teljes megnyilvánulása előtti pillanat, a hamuvá égés  teljessége az újjászületés előtt. Fogadj be ma mindent amit tudsz és azt fogod tapasztalni, hogy minden befogadás, minden kapcsolódás mögött hatalmas erő rejlik.

Halak Újholdkor inkább csak tervezzünk. nem kell azonnal a tettek mezejére lépnünk, elég, ha pontosan megfogalmazzunk a következő hónapok céljait. Az új folyamatokat ráérünk Kos Újholdkor elindítani.

ÚJHOLDKOR állj neki a nagytakarításnak.  Ebben a hónapban a tavaszi nagytakarítás a márciusi hold friss energiáját és a megújulást hozza magával. Tárd ki az ablakokat, dobd ki, amit már nem használsz, és kezdd el rendbetenni az udvarodat. Az újhold a legjobb  időszak a virágágyások gondozására, tüntesd el az  elszáradt növényrészeket, és készítsd elő a földet az ültetéshez vagy átültetéshez. Mélyeszd kezedet a friss  márciusi talajba, érezd az élet üzenetét, amit magában hordoz!

 Kapd elő az álmaidat, és fedezd fel önmagadban a spirituális oldalad. Legyél kreatív, inspirálj másokat, legyél empatikus, foglalkozz a körülötted lévőkkel. Az évben ez az utolsó újhold, mert a Kossal kezdődik az új év. Kiváló alkalom egy méregtelenítő kúrára, ugyanis ilyenkor a legnagyobb a test öngyógyító ereje.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése