A Vénusz a Rák jegyébe lép

 Vénuszt köszönthetjük a Rák jegyében. Mostantól különösen fontossá válhat a szeretteinkhez, hozzátartozóinkhoz, családtagjainkhioz fűződő érzelmi viszonyunk. Igyekezzünk tisztázni esetleges félreértéseinket az érintettekkel.

A Rák egy vizes jegy, a víz az érzelmek szimbóluma, a Vénusz meg az érzelmek bolygója. A Rák Vénusz nagyon érzelmes, érzékeny, olykor túlzottan is. Romantikus, álmodozó. Könnyen lehet túl érzékeny, sértődékeny.

A Rákban levő Vénusz természeténél fogva nagyon érzékeny. Sokkal háziasabb. Nagyon gondoskodó mindenkivel, akihez kötődik, akár a gyermekei azok, akik mások, akiket szeret. Nagyon régimódi a szerelemben. A szerelemről és házasságról alkotott képe egészen hagyományos és összetartó. Inkább együttérző mint szenvedélyes. A szerelme afféle anyáskodás. Gondját viseli a szeretteiknek, igyekszik neki örömet szerezni, kedveskedik, de nem valami szenvedélyes. Ugyanakkor nagyon érzékeny az atmoszférára és más emberek hangulatára.


Nőként: süt-főz, családot alapít, gyereket nevel, tyúkanyó típus. Az ilyen nő nemcsak a gyermekeivel anyáskodik, hanem a férjével is. Ő választja ki, h. mibe öltözzön, elutazáskor ő pakolja be a táskáját stb.

Férfiként: szereti a házias, odabújós, meleg otthont teremtő nőket, legyen foghatós. Olyan nőt akar, aki jól főz, otthonosságot teremt, anyai típus és aki a gondját viseli. 

Ha Rák Vénuszú ember szeretnénk behálózni, legyünk háziasak, főzzünk rá, mossunk rá, gondoskodjunk róla, kicsit anyáskodhatunk is vele.

A Rákban a Vénusznak van egy közepes méltósága, úgyhogy nagy eséllyel a Bika és Mérleg Ascendensűek némileg energiát kapnak ezalatt a tranzit alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése