MÉRLEG TELIHOLD

 

Telihold napja van ma, lehetőség szerint tedd magad szabaddá. Ahogyan a Hold szembekerül a Nappal, kiegészül és teljes fénykoronggá alakul.


Minden Holdtöltének saját neve van, amely szokás az amerikai kontinensen élő indián őslakosokhoz kapcsolódik.
A márciusi a"férges" telihold, a hőmérséklet melegebb lesz, kibújnak a földigiliszták. Némely törzs a "varjak" holdtöltéjének hívta, a varjak károgása jelzi a tavasz beköszöntét, de elterjed volt a "kérges" jelző is, a megolvadt hó felszínén keletkezett ropogós réteg miatt.

Ez a holdfázis azon terveid sikerét, megvalósítását vagy vágyott eredményének elérését jelzi, melyen eddig dolgoztál.

Telihold idején az energia kétszeres erővel áramlik. Feszültebbek vagyunk, a test is érzékenyebb, illetve a sebek is jobban véreznek, mint egy átlagos napon. Az sem véletlen, hogy sok szülés ilyenkor indul meg. Lévén, hogy a bevitt kalóriák ma kétszeresen hatnak, javasolt böjtnapot tartani.

Végezz ma Hold-meditációt, ha töltődni szeretnél:

Helyezkedj el kényelmesen, ülő vagy fekvő helyzetben, lehetőség szerint egyenes gerinccel és hunyd le a szemed. Engedd, hogy a légzésed lelassuljon. Most képzeld el, hogy tó partján fekszel fűben. Kellemes tavaszi este van, a hőmérséklet éppen megfelelő. A hold feletted jár, ragyogóan fény. Az ég teljesen tiszta, sehol egy felhő. Most képzeld el, hogy csatorna nyílik a Hold és a tested között. Lásd, ahogy a ragyogó fény lejön hozzád és szétáramlik a testedben. Érezd, ahogy tölt. Maradj ebben az állapotban, amíg csak jólesik, majd engedd el a csatorna képzetét. Vezesd újra a figyelmedet a légzésedre, majd mondd ki magadban: köszönöm az energiát, most elengedem ezt a gyakorlatot. Ezek után nyisd ki először résnyire, majd fokozatosan teljesen a szemedet.

Hold a Mérlegben

Ez a periódus a gyakran egy partnerség felvirágzását jelenti amikor a Hold ebben a csillagjegyben van valószinüleg kedvező megitélésben részesülsz és a téged a körülvevők maradéktalan támogatását élvezheted.

Mérleg 9° = a Csokor (holdház)



A Vénusz és Uránusz uralja

Erről a holdházról hagyományosan úgy tartották, hog kedvezőtlen a családi és egyéb kapcsolatokra nézve. Mindamellett a közhiedelem szerint növelte a kincskeresés sikerének esélyét és kedvező volt ez ezt elősegitő varázslatoknak.

A kiegyensúlyozott Mérleg a kapcsolatok jegye. a Vénusz pedig, a hirtelen és gyakran felkavaró Uránusszal együttállva egy váratlan vagy tiltott szerelmi viszony vagy kapcsolat felbukkanását jelzi.
Ez az időszak hozhat egy meglepő ám végül hosszútávú kapcsolatot, de egy röpke légyottot vagy egy megbánással övezett szerelmi viszonyt. Olyan helyzetet mutat, melyben egy új emberrel való találkozás hatására váratlan izgalom sőt akár szenvedély lobbanhat fel , amely felráz a megszokott érzelmi kerékvágásból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése