HALAK ÚJHOLD

Amikor a Hold összes fényét elveszíti egy Viz jegyben, az érzelmek kimutatása háttérbe szorul. Bénító periódusom mehetünk keresztül, ezalatt jobb, ha nem tesszük próbára személyiségünk legsérülékenyebb oldalát. itt az ideje, hogy öntudatosabbak legyünk és függetlenedjünk mások elvárásaitól és aggodalmaitól


Halak Újholdkor inkább csak tervezzünk. nem kell azonnal a tettek mezejére lépnünk, elég, ha pontosan megfogalmazzunk a következő hónapok céljait. Az új folyamatokat ráérünk Kos Újholdkor elindítani.

A Halak Újhold a teljes megújulást hozza el. Az Újhold elindít egy kört, viszont a mai nap olyan még, mint amikor kifújtál minden levegőt (elengedések) és a levegővétel közti szünetben vagy....Ez egy misztikus pont, misztikus átjáró, amikor a semmiben az ürességben vagy. Az Újhold alatt a mélyben a Főnix csillagkép üzeni a teljes megújulás és újjászületés idejét, tehát ez a Csönd egyben a mindenség teljes megnyilvánulása előtti pillanat, a hamuvá égés teljessége az újjászületés előtt. Fogadj be ma mindent amit tudsz és azt fogod tapasztalni, hogy minden befogadás, minden kapcsolódás mögött hatalmas erő rejlik.


Hold a Halakban


Szunnyadás - Elszigetelődés

Ebben az időszakban olyanok vagyunk, mint a mesebeli Alice Csodaországban. Elbűvölőnek, ugyanakkor zűrzavarosnak érzünk mindent. Hagyjuk, hogy elmerengjünk egy másmilyen élet lehetőségén... miközben inkább kerüljük, hogy bármilyen tényleges, ugyanakkor érzelmileg kusza ügybe bonyolódjunk.

Telihold a 28.holdházban

Az Alvó


Anaxhe - a Halak csillagkép hasa

A Hold ebben a házban - amelyet a Kabbala ismerői a Gömb névvel illettek -, való elhelyezkedéséről hagyományosan úgy tartották, hogy kettős hatása van. Ha ebben a holdházban születtél, akkor a külső világban életfogytig tartó küzdelemre vagy ítélve, míg belső valóságodban minden nyugodt és csendes.

A Hold és Plútó a Halakkal kombinálva:

a Perszephoné mítoszt jelképezi - miután Hádész elrabolta, Perszephonénak az év bizonyos részét mindig az alvilágban kellett töltenie.
Ez azt mutatja, hogy jelenleg bebörtönözve szunnyad az intenzív érzelmi erő, de csak a megfelelő időpontra vár hogy teljesen kibontakozhasson. Ez a holdház csendes és nyugodalmas időszakot jelöl, mielőtt megidézné az új energiákat, és mielőtt az élet sűrűjébe vetné magát.
Ilyenkor semmilyen jövőbeli történéssel nem tudunk foglalkozni míg a pihenőidőszak véget nem ér. A jövőt vizualizáló képességeik viszont kulcsfontosságúak lesznek a későbbiekben, és az ügyeink sikeres lezárásához vezetnek majd.



Megerősítések

• Tiszteletben tartom a határaimat. Azt adom, amit tudok, és elfogadom, amire szükségem van.

• Rá tudok hangolódni mások fájdalmára, de képes vagyok ezt el is engedni.

   Önreflexiós kérdések

• Mi segít abban, hogy megőrizd az egyensúlyodat, és ne veszítsd el önmagadat, amikor a körülötted lévőket szenvedni látod?

• Hogyan szolgálja az érzékenységed az életcélodat?

• Valamelyik szülőd szenvedett függőségben vagy voltak mentális problémái? Esetleg kiemelkedően kreatív volt és ráérzett mások igényeire?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése