HOLD A HALAKBAN

A Halak csillagjegyben álló Hold segíteni akar neked, hogy kibontakoztathasd az életcélodat, és a hétköznapokon a képzelőerődbe, az érzékenységedbe és a jóindulatodba fektesd az energiádat. A Hold rendkívüli érzékenységgel vagy mély empátiával ajándékoz meg, ami teljes mértékben megfelel érzelmi szükségleteidnek és annak, ahogyan megteremted a biztonságodat. Amint a helyzet forrósodni kezd, a Halakban álló Hold összeolvad másokkal, vagy elmenekül. Ez csalódást jelenthet azok számára, akik eddig úgy érezték, hogy megérted őket és figyelsz rájuk. A Hold itt vissza akarja tükrözni mások érzéseit és szépségét, ebben azonban megakadályozzák mozgásképességének a korlátai. A Halak nem csak egyhelyben lebeg, úszni is nagyon jól tud.

Ezen a helyen gyakran nagy a kísértés, hogy elmenekülj a mindennapok börtönéből. A Hold ott érzi jól magát, ahol támogatják az intuícióját, az érzékenységét, a képzelőerejét és a kreativitását.

Hogy megvédd magad, hajlamos vagy elvonulni, lelépni vagy kibékülni, ha mások azt várják el tőled. A zene, a mozgás, a művészet, a kreativitás és bármilyen gyógyító munka segíthet közelebb kerülnöd a Halakban álló Holdadhoz. A Holdad egy nap többször is megcsillanthatja a tehetségét. A Halak mindig azt szeretné, hogy a lehetőségeknek és élvezeteknek egy egész svédasztala álljon a rendelkezésére. A Halakban a Holdnak mindennaposak az efféle vágyai.


Elképesztően empatikus vagy, és ráhangolódsz a többi ember szenvedésére, ezért könnyen elveszhetsz azokban a fájdalmas érzésekben, amelyek másoktól áradnak feléd. A Halakban álló Hold gyógyító balzsamként viselkedik, sajnos azonban gyakran a saját kárára. A saját magad felállította korlátok jó lehetőséget nyújtanak a feltöltődéshez. Segíteni másoknak azt jelenti, hogy tudod hol kezdődnek és végződnek ezek a határok.

Az egyik szülőd valószínűleg túlságosan érzékeny volt és gondoskodó, aki érzelmileg tőled függött, vagy hajlamos volt a mártírkodásra. Függőséggel és mentális betegségekkel küzdő szülők is jelen lehettek az életedben.




   Megerősítések


• Tiszteletben tartom a határaimat. Azt adom, amit tudok, és elfogadom, amire szükségem van.


• Rá tudok hangolódni mások fájdalmára, de képes vagyok ezt el is engedni.

   Önreflexiós kérdések


• Mi segít abban, hogy megőrizd az egyensúlyodat, és ne veszítsd el önmagadat, amikor a körülötted lévőket szenvedni látod?


• Hogyan szolgálja az érzékenységed az életcélodat?


• Valamelyik szülőd szenvedett függőségben vagy voltak mentális problémái? Esetleg kiemelkedően kreatív volt és ráérzett mások igényeire?

(Chani Nicholas)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése