KINAI ASZTRÓ - A YIN FÉM NYÚL HÓNAPJA

A kínaiak szerint ez a hónap (márc.5 - ápr.4.) a Nyúl hónapja, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kutya, Kecske, Disznó évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Kakas szülötteknek (egészségügyi problémákat hozhat, főleg hát és nyakfájást, így fokozottan vigyázni kell az egészségükre!).

A Nyúl hónapja Fa elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Fa eleműek (főleg a a születési Napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de jót tesz a Tűz elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Viz eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Fém eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is!), a Föld eleműeknek pedig munkát, és ha nők, akkor pasit is hozhat! :) 

Életmódváltás? Egészség? Fogyókúra? Igen ezek  a témák mind felmerülhetnek márciusban. ha eddig halogattuk is, most érdemes belevágni.

Párkapcsolatban érzelmesebb, romantikusabb hetek következhetnek, így kicsit rózsaszínben látjuk a világot. A munka területén pedig eljött az ideje, hogy a befektetett energiáink meghozzák a várt elismerést.Az új lehetőségek már kopogtathatnak az ajtón. ideje beengednünk őket!

Szép tavaszt mindenkinek!

A hónap legerősebb hatását azok fogják érezni, akik a horoszkópjában Yin Fa, Yin Fém, Kakas, Kecske vagy Patkány található bárhol.

Itt számolhatod ki, h. milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/ 


Jin Fém





Yin Fém tranzit

A Yin Fém által jelzett időszakok alatt késztetést érezhetünk arra, hogy valamit adjunk a külvilágnak, hogy felfigyeljenek és elismerjenek minket életünk bizonyos területein.

Ilyenkor kicsit szentimentálisabban is látjuk az életet. A megerősítések fontosabbá válnak, és gyakran fordul az érdeklődés filozófiai, vagy művészeti témák irányába.

Alacsony szinten megjelenhetnek belső konfliktusok, vagy frusztráció, amiért nem vesznek eléggé észre, nem értékelik a teljesítményt, nem ismerik el a szakértelmet, stb.

Magas szinten élve a tranzitot, ilyenkor magabiztosabbá válunk, jobban képviseljük az érdekeinket és könnyebben kilépünk olyan méltatlan, vagy megalázó helyzetekből is, melyet esetleg korábban kevésbé érzékeltünk. Szakmai értelemben megnő a belső igény az előlépésre, és ezekben az időszakokban belső kisugárzásunknak köszönhetően ezt könnyebben el is tudjuk érni.

FÉM energetikájú hónap 




Mit tegyél? Állj ki az igazadért, harcolj keményen a céljaidért. Mondd ki bátran, amit gondolsz, de az ne legyen sértő! Köss üzleteket, használd a pénzed, anyagi javaidat!

Mit ne tegyél? Ne bonyolódj vitahelyzetekbe, ne próbálj ki extrém sportokat, ne vállalj túlzott kockázatokat.

A hónap színe: fehér, ezüst, arany, bronz

Ezen hónap energetikája jó a Viz és Fém elemű embereknek (a születési Nap eleme szerint!) korlátozó hatású a Föld elem embereknek, és kifejezetten rosszat tesz a Fa eleműeknek!


Itt számolhatod ki, h. milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/ 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése