Kérdezd a csillagokat! - 4.h. a kérdőasztrológiában 2.rész

Na most mit nézünk még az ingatlannál? 

Ha ezt végig játszottuk, ezek voltak a negatív jelek, ezeket ki lehet majd írni egy listába. Milyen lehet még az ingatlan? 





Ugye magát az állagát is nézzük, azt láttuk, hogy hát nem egy olyan híresen jó. Ugye az, hogy hanyatló házas, az itt nem azt jelenti, hogy ritkán használjuk, vagy ilyesmi, hanem inkább olyat, hogy például messze van az eddigi lakóhelyétől, vagy ha így városon belül gondolkozunk, akkor nem a belvárosban lesz, tehát ilyen utazási szempontból általában ez messzebb lévő helyeket jelenthet. Aztán előfordulhat, hogy vizesedik az ingatlan, tehát ugye milyen hibák lehetnek egy ingatlannál? Vizesedik. Ez általában akkor jelentkezik, ha a 4-es ház csúcsa vagy ura, vagy mindkettő vizes jegyben áll. Itt van-e ilyenünk. Nincsen, tehát itt ilyen probléma nem áll fent, ez egy jó száraz, meleg lakás ugye ezzel a két tüzes jeggyel.




Ha az ingatlan szignifikátora a Nap maga, akkor az egy kellemesen meleg, napos helyet jelöl, kivéve persze ha mondjuk Vízöntőben van, akkor nem igazán, mert ugye ott exil a Nap, vagy a Mérlegben. De ha kombuszta az ingatlan, akkor viszont túl meleg. Tehát akkor van az, hogy légkondira vagy ilyesmire szükség lehet, tehát például ezek a panellakások, amelyek közül némely tisztára olyan, mint egy kályha. 

Viszont ha a Szaturnusszal van kapcsolatban az ingatlan, akkor kicsi lehet, sötét, szűkös, hideg, tehát akkor meg pont az ellentéte. 

Vénusszal és Jupiterrel való kapcsolatban pedig kellemes lakhelyet jelöl. Na most az hogy kapcsolatban van, tehát azon kívül, hogy vizes jegyekben van, vagy kombuszta, a kapcsolatban levés azt jelenti, hogy recepcióban van, erős recepcióban, vagy fényszögben van vele. Tehát érdemes megnézni. Mondjuk ez itt a Jupiter uralma alatt van ez a lakhely, tehát valószínűleg azért egy elég kellemes lakás lehet, meg ugye fényszögben is van a Jupiterrel. Ezt le tudjuk úgy is ellenőrizni, hogy milyen terminusa van ennek a lakásnak, ugyanis ugye ez a "hogy néz ki". 

Tehát minden lakás terminusa az jelent dolgokat. Milyen terminusa van ennek a lakásnak? Milyen terminusban van? Jupiter, ami ugye mit jelent? A bővülést, a tágulást, a nagyságot, tehát valószínűleg egy elég szép nagy lakás.


Ha Vénusz terminusában lenne, akkor egy szépen felújított, ha Nap terminusában, akkor elegáns kifejezetten a lakás, hát ha a Szaturnuszéban, akkor mondtam, hogy akkor hideg, kicsi, szűkös esetleg sötét. Ha a Merkúr terminusában, akkor általában az is egy ilyen kisebb- ugye a Merkúr ilyen filigrán, vékony dolgokat jelöl, tehát általában egy ilyen kisebb lakást jelöl, vagy kisebb ingatlant, vagy volt már ilyen telek is, ami a Merkúr terminusában volt, tehát tudod ez a szíj telek, tehát hogy ilyen kis vékonyka. Lakásnál lehet mondjuk ilyen fiatalosan felújított vagy berendezett lakás is. Mars terminusában pedig meleg a lakás például, tehát ugye elég meleg lehet.

Tehát valószínűleg miután a Mars egy tüzes bolygó, meleget jelent, tehát hogy meleg a lakás, kifejezetten meleget jelent. Nem annyira, mint talán a kombusztaságnál, de hát egy ilyen jó meleget jelent. Most ez olyan, mint mit tudom én ott van az apósoméknak a háza, aminek nagy része északra néz és rohadt hideg. Tehát kint 30 fok van és már be kellett hőszigetelni, mert kint valahány 20 fok se volt, tizenvalahány fok volt mindig, még a legnagyobb kánikulában is, ami a legnagyobb kánikulában még elmegy, de télen azért kicsit hideg. Tehát az a szaturnuszi lakás. Tehát lehet ugyanez ugye marsikus is , amikor mondjuk délre néz egy lakás, tehát nem megsülsz benne, de azért jó meleg van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése