A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK, A FÉRFIAK A MARSRÓL....

Mars: hogyan hódít ő maga? 


A Mars a szexuális energia hangoltságát jelzi. Egy férfi képletében saját magát jelzi a Mars, a férfi egót, hogy milyennek tartja magát mint fiatal, hódító férfi (nem mint apa vagy családfő - azt a Nap jelzi!), milyen a szexualitása, hogyan fejeződik ki. 

Ugyanígy a Mars a nő képletében sem mutat többet mint testi vonzódást: az ideál romantikus imázsát mutatja meg, nem pedig azt akivel valószinüleg együtt fog élni. Egy nő képletében a Mars a férfi vágyképet mutatja. 




Vénusz: hogyan lehet meghódítani valakit? 
Izlés és érzelmi érzékenység. Miben találunk örömet, mit szeretünk csinálni. Női képletben a női egó. A férfi képletében a Vénusz azt a nőt mutatja azt, aki tetszik neki.


Összefoglalva a hatrészes írásunkat, használhatóság szempontjából röviden csak annyit: ha ismerjük kiszemeltünk horoszkópját, de legalábbis Marsának ill. Vénuszának jegybeli helyzetét (ami szinte bármi lehet függetlenül a Napjegyétől), akkor udvaroljunk neki olyan módon ahogy a megfelő Vénusz jegynél van leírva. Ha viszont arra vagyunk kiváncsiak, ő vajon vonzónak talál-e minket, azt figyeljük meg, képviseli-e felénk a Mars jegye által jelzett vonásokat? Ha igen, tuti, hogy ő is meg akar hódítani minket! Ha nem, akkor se búsuljunk, ha a megfelelő vénuszi módon közeledünk hozzá, talán még előbb-utóbb érdeklődést is kelthetünk benne saját magunk iránt.


Persze két horoszkóp összehasonlítása, két ember összeillőségének meghatározása nem csak ennyiből áll, amennyiben komolyabban kiváncsi ezekre a témákra, mindenképp érdemes ezt asztrológussal egy konzultáció keretében megbeszélni.




Kos Mars 


A Kosban levő Mars mindenkinél bizonyos fokú hetykeséget jelent - olyan emberek ezek, akik nagyon rámenősek és gyakran versengő hajlamúak.



Férfinél: gyors, tüzes, erőszakos, szexuális, macsó, gyorslövetű. Férfi képletében kitűnő szeretőt jelent, olyat, aki szereti a hódítást, de a házasságkötést követően akár unalmassá is válhat, őt a hódítás élteti.


Nőnél: az egyenes tüzes, macsó pasasokat kedveli. Egy nő képletében nemcsak neki lesznek agresszív tulajdonságai, hanem olyan férfiakhoz fog vonzódni, akik ezt a tulajdonságot testesítik meg. Az ilyen nő szereti az olyan pasit, aki vakmerő, bátor és merész. Sokan közülük végül egy egyenruhás férfi karjaiban kötnek ki: katona, rendőr, tűzoltó stb.


Hódítási stílusa: lerohanós, szókimondó, egyenesen a tárgyra, azaz ágyra tér...ha nem is élőben találkozunk vele, hanem pl. interneten, akkor is valószínű, hogy a második-harmadik levelében már a tárgyra tér.





Bika Mars 


A Bikában levő Mars mindkét nemnél erős szexuális késztetést és erőteljes érzéki vágyakat mutat, de ez általában eléggé fegyelmezetten nyilvánul meg.



Férfinél: lassú víz partot mos, de tovább bírja, bár kisebb vehemenciával, szereti az evés-ivást, kényelmes ugyan alapvetően, de ha beindul, már megy mint a gőzhenger. A Bikában levő Mars a férfi képletében azt mutatja, hogy az illető szereti anyagiakra alapozni a tekintélyét. Ne feledjük, hogy a Mars a "férfi-egó", és az illető attól érzi magát valakinek, hogy milyen sok mindent tud megvenni vagy milyen jól tudja ellátni a szeretteit. Nem is gondolnak addig a házasságra, amig nincs jó jövedelmük. Emellett esetleg lehetnek zsarnokok, basáskodók, nagyon féltékenyek és néha akár kegyetlenek is. Néha gyerekes módon hisztériáznak.


Nőnél: erős, mackós tipusú férfira vágyik. Bár nagyon erős akaratú de mégis azt akarja, hogy egy férfi uralkodjon rajta, az ilyen nő arra vágyik, hogy kényelmes legyen az élete mindenféle szempontból.


Ha meg akar hódítani, valószínüleg kissé akarnok módon előírja, mit tegyünk, de anyagilag maximálisan gondoskodni fog rólunk. Ha egyszer elhatározta magát irányunkban, elég nehéz lehet lerázni.





Ikrek Mars 


Az Ikrekben levő Mars nem különösebben erős szexuális energiájú. Az Ikreknek köszönhetően energiái szétforgácsolódhatnak a túl sok dolog felé irányultságban.


Férfinél: intellektuális, inkább beszélget, mint szexel, flörtölős, szereti a sok kapcsolatot. Azt jelenti, hogy az ilyen férfi azzal akar nekünk imponálni, hogy szüntelenül beszél hozzánk. Igyekszik bebizonyítani, hogy ő milyen szellemes, okos, szórakoztató és vicces.


Nőnél: eszménye a kisfiús, okos, sármos pasi, aki inkább az eszével hódít mint a szexualitásával. Az ilyen nőt az Ikrek típusú férfi vonzza, aki okos, gondolkodó, változékony és kiismerhetetlen.


Hódítási stílusa: ha érdeklődik valaki iránt, elsősorban beszélgetni szeretne vele, eszméket és gondolatokat cserélni. Szereti elmondani az érzéseit, kimondani a gondolatait. Ez pl. akkor probléma, ha a másik fél nem a beszélgetős hódítást kedveli, hanem esetleg a testbeszédet, az érintéseket - ekkor idegesítheti, hogy az Ikrek marsú partner mindenáron beszéltetni akarja az érzéseiről.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése