A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK, A FÉRFIAK A MARSRÓL....3.

Nyilas Mars 



A Nyilas marsú emberek nem tudják elviselni az őszinteség hiányát. A szexszel kapcsolatban is nagyon nyersek, tárgyilagosak. Jól meggondolják a dolgokat, de ha döntenek egy ember mellett, akkor nagyon célratörően vágnak bele. Betartanak bizonyos erkölcsi és etikai szabályokat. Mivel a tűz-jegyek meglehetősen erkölcsösek, vagy legalábbis nagyon határozott erkölcsi elképzeléseik vannak. 

Férfinél: egyszerű, szókimondó, őszinte, szabadságszerető, tüzes, lelkes típus de hamar ki is huny a tüze. Szalmaláng : "fogjuk meg és vigyétek!" - típus. Szeret kalandozni és hihetetlen rekordokat maga elé állítani. A Nyilasban levő Mars azt is jelentheti, hogy az illető filozófikusan szerelmes. 




Nőnél: férfias, nem sok szégyenérzet szorult bele, hajlandó bárkivel bárhol csinálni, bár szereti a vad, kemény, csávókat, biztos, hogy ő teríti le a férfiakat, nem fordítva, kicsit hasonló a Kos Vénuszhoz. Nagyon nyersek a megnyilvánulásai is, szeret a szexről beszélni, de nagyon férfiasan, szókimondón. Nagyon vonzódik az erkölcsileg fölötte álló férfihoz is, aki taníthatja őt valamire, vagy erkölcsi esetleg spirituális vezetőt láthat benne, vagy olyanvalakit aki segítheti őt az önfejlesztésben. 

Ha meg akarnak hódítani, az őszinteségükkel, a jövőre vonatkozó terveikkel, az idealizmusukkal próbálnak hódítani vagy egyszerűen elvisznek bennünket szórakozni. Ha már mély filozófiai beszélgetéseket akarnak velünk folytatni, kölcsönadják a kedvenc könyveiket vagy filmjeiket és a végén netán még a kezünket is megfogják, ekkor már nyert ügyünk van! 





Bak Mars 


A Bakban levő Marsnak nagyon erős szexuális jellege van, ugyanakkor annyira fegyelmezett, hogy ezt sosem találjuk ki róla mindaddig, amig intim kapcsolatba nem kerülünk vele.A Bak jegy nagyon összekapcsolódik a fegyelmezettséggel, így a Bakban levő Mars a szexuális energiát is fegyelmezi. Időszakosan szexuális téren lehet nagyon aktív, vagy akár aszkéta is. 

Férfinél:céltudatos, beosztó, nála a szex is biznisz. Adok-kapok, aztán megy vissza dolgozni. nem éppen az az önfeledt hedonista típus. De ha egyszer belelendült, sokáig bírja, kitartó. Ha már egyszer nekiindulnak olyankor már ritkán unalmasak, nagyon is érzékiek tudnak lenni.  
Emellett az illető férfi nagyon óvatos az érdekérvényesítésben. Mars= fellépés, Bak=óvatosság. Igy az ilyen férfi nem lép fel túl határozottan, vagy szexuálisan nem túl rámenős mindaddig, amíg nem tudja hogy biztos lehet a dolgában. Nem akarja, hogy elutasításban részesüljön. Iszonyodik a gondolattól, hogy kinevethetik, kimondottan dícséretet akar. 

Nőnél: egy munkamániás, biztos egzisztenciájú, esetleg idősebb pasira vágyik, hiszen ő maga is keményen, férfiasan küzd céljai megvalósításáért. Szintén erős a szexuális energiája, nagyon erős egyéniség, határozott és rátermett. Az a férfi kelti fel az érdeklődését, aki komoly, tárgyilagos és kifürkészhetetlen. 

Ha hódítani akar, gyakran az anyagiak biztosításával akarja megkedveltetni magát, mivel nagyon nehezen tudja kifejezni a szeretetét és nehezen tud szabad folyást engedni a szexuális energiájának. Mivel kissé beszűkült és merev, ezért fél az elutasítástól, úgyhogy valószinüleg sokáig csak kerülgetni fogja a kiszemeltjét, félénken dícsérgeti vagy időnként rajtakapható, amint messzebbről figyeli. Esetleg próbál valamit együtt ügyködni vele, hogy a közös munka közelebb hozza őket egymáshoz. Nyílt szókimondást ne is várjunk tőle, maximum célzásokat. Mivel szereti a konkrét dolgokat föld-jegyként, ezért igazán akkor lehetünk biztosak a szándékaiban, ha már randira hívott minket. 



Vízöntő Mars 



A Vízöntőben levő Mars szex iránti hozzáállása gyakran ultramodern és kísérletezgető. Általában nagyon nyitottak és konvenciómentesek, de a viselkedésükben nincs különösebben erős szexuális ösztön. Gyakran, mint különlegességet vagy érdekességet tanulmányozzák csak a szexet. Ugyanakkor kiszámíthatatlanok is, a szexben általában meglehetősen kísérletezgetők és különösen az izgatja őket, ami szokatlan. 


Férfinél: extrém különleges szexet szereti, de inkább csak beszél róla, nem biztos, hogy csinálja is. Mindig mással szeret foglalkozni, mint az átlag. Szereti az exrtrém sportokat. 

Nőnél: különc pasira vágyik, okos legyen, intelligens, minimum egy zseni, esetleg rockénekes, sziklamászó vagy űrhajós stb. Bármilyen vadító, polgárpukkasztó öltözet jöhet. Az ilyen nő hűséges típus, de nem merev. 

Ha imponálni akar, akkor mindenféle intellektuális dologgal hozakodik elő, hogy bizonyítsa a zsenialitását. 



Halak Mars 


Akinél a Mars a Halakban van, az szereti az extra érzelmeket. A szexhez szeret tudatmódósító szereket használni, legenyhébben is iszik vagy drogozik stb. Nagyon erős ösztönük (= Mars) van a meneküléshez (=Halak). Ez a menekülési ösztön spirituális vágyakban is manifesztálódhat. Gyakran vonzódnak titkos, vagy titkolt szerelmi kapcsolatokhoz, rejtett viszonyokhoz. 

Nagy a képzelőerejük, nemcsak a szerelemben hanem mindenmásban is, és erős a pszichikai érzékenységük. Hajlamosak arra, hogy szélsőségesen romantikusok legyenek, sokat fantáziáljanak, néha annyira, hogy egészen álomvilágban éljenek, máskor meg mindezt művészi, zenei vagy irodalmi tehetségben oldják fel. 

Férfinél: érzelmes, lelkis típus (akkor is ha esetleg Kos egyébként), romantikus, elcsábítható, ő maga nem fogja lerohanni a nőt. Inkább amolyan megmentő típus. A Halak marsú férfiaknál kimondott lágyság és érzékenység van, amelyet úgy tudnak kifejezésre jutattni, hogy nem csorbul az energikusságuk és határozottságuk. 

Nőnél: a végletekig nőies, esetleg gyengébb akaratú, spirituális fazonra bukik, valószínüleg mert ő szeret a főnök lenni a kapcsolatban. Vonzódik a spirituálisak, a gyengék, a segítségre szorulók, a zenész vagy művész alkatúakhoz vagy azokhoz akik szétszórtak, zaklatottak, álmodozók, vizionálók. Szereti megmenteni a pasikat, szenvedélybetegek előnyben! 

Ha ismerkedni akarna, lekisek lesznek, meghallgatják a gondod-bajod, mindenáron segíteni próbálnak. Nagyon finoman udvarolnak, tkp. hagyják, hogy őket csábítsák el, ők maguk csak megfelelő körülményeket teremtik meg ehhez. 


(Forrás:
Stephen Arroyo: Kapcsolatok és életciklusok
Kalo Jenő előadásai)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése