A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK, A FÉRFIAK A MARSRÓL....4.

1. rész- Vénusz

Vénusz: hogyan lehet meghódítani valakit?


A Vénusz egy horoszkópban azt mutatja meg,hogyan adjuk és hogyan fogadjuk a szeretet, akár férfi az illető, akár nő. Azt mutatja, hogyan érzékeljük a szeretetet, hogyan érzékeljük a megbecsülést és meghittséget.

A Vénusz az ízlésünket is jelzi, hogy esztétikai szempontból mit tartunk szépnek. Az ízlést és érzelmi érzékenységet mutatja. Miben találunk örömet, mit szeretünk csinálni?




Egy nő képletében saját magát jelzi a Vénusz, a női önképét, hogy milyennek tartja magát mint nő, mint fiatal, csábító nő (nem mint anya- azt a Hold jelzi!), milyen a szexualitása, hogyan fejeződik ki. Egy férfi képletében a Vénusz pedig szintén nem azt a nőt mutatja, amilyet feleségül fog venni vagy amilyennel együtt tudna élni, hanem "csak" azt, aki tetszik neki.Vagyis a női vágyképét.


Most nézzük meg a Vénuszt az egyes jegyekben (persze ezek a leírások sarkítottak a jobb megértés kedvéért - és egy horoszkópban még annyi más összetevő gazdagíthatja az összképet, hogy az itt leírtak igazából csak irányadónak tekinthetők!)


Kos Vénusz


Eléggé impulzív emberek, hajlamosak fejest ugrani a dolgokba. Nem arról nevezetesek, hogy finomkodnának, meglehetősen rámenősek. Akinél a Vénusz a Kosban van, hajlamos a másoktól független motivációra, a kezdeményezésre, valamint meglehetősen impulzív és agresszív.

Nőnél: előfordulhat, egy tesze-toszább pasival, nem kizárt hogy a nő kigombolja a sliccét és kiveszi... Rámenős, határozott nem sokat cicózik. "Apukám, ne tököljünk, térjünk a tárgyra" - ez a jelszava. Kos Vénuszú nő leginkább elébe megy a dolgoknak, aktívan tesz valamit.

Férfiként: szereti a harcos, harcias, rámenős, önálló és független nőket. Alkatként nem zavarja a vékonyabb, izmosabb termet sem. A Kosban levő Vénusz azt is mutatja, hogy a független, szexis típusú nőt szereti és meg is adja neki az ehhez szükséges szabadságot.

Úgyhogy, ha meg akarjuk hódítani, legyünk nyugodtan harciasak, akár verekedősek is (harcművészetet űző leányzók/férfiak előnyben!) és menjünk csak a saját fejünk után. Legyenek saját kedvteléseink és ne akarjunk mindent együtt csinálni vele (akkor ő fog könyörögni, hogy velünk jöhessen), és nyugodtan kezdeményezzünk a szexben, ha nők vagyunk - imádni fogja! Ha meg pasiként Kos Vénuszú nőnk van - na az már úgyis rég ledöntött minket a lábunkról...!


Bika Vénusz


A Bikában levő Vénusz mindenki esetében nagyfokú érzékiséget jelent, hiszen a Bika nagyon testi, nagyon érzéki jegy. Nagyon kényes a megjelenésére, a testi kényelemérzetre, a testi szépségre, gyakran szereti a luxust.

Nőként: kényelmes, esztétikus, jó evő-ivó, szereti a divatot, mindent ami esztétikus, szereti a művészeteket. És ha szeret valakit, főleg testileg, akkor nagyon kedves vele és mindent megtesz, h. az illető jól érezze magát.

Férfiként: szereti a foghatós, házias, esztétikus, homokóra formájú hölgyeket. A Bikában levő Vénusz férfiak esetében is testi jellegű. Szereti a komfortot és könnyen belegabalyodhat egy földanya archetípusú nőbe. Szereti a jó alakú nőket, az igazi érzéki típusokat (a modellalkatok nem az ő esetei). És általában ragaszkodik a kultúrában gyökerező hagyományos passzív női szerepekhez, ezt tartja nőiesnek.

Ha Bika Vénuszú ember szeretnénk magunk mellett tudni, elöször is vigyük el finom ételeket enni - vagy mi magunk főzzünk neki, az még jobb! Aztán jó borok, italok, ajándékok, aztán egy kényelmes hely, ahol ledőlhet (természetben még jobb), közben finom zene, masszírozás (ez minden föld-jegynek fontos!), kényelmes, lusta felfedezése egymásnak, vagy csak együtt hallgatni a madárcsicsergést (de csak ha kellemes meleg a föld, amin heverészünk és kellemesen süt a nap, és langy szellő fújdogál). Ha éppen tél lenne akkor egy kényelmes fotel vagy kanapé, egy jó film a dvd-lejátszón és egy pohár forró kakaó (vagy más általa kedvelt ital) a kézbe, ha van egy működő kandalló is, az maga a tökély! - így lesz tökéletes a randink vele....



Ikrek Vénusz


Nagyon társaságkedvelő, nagyon beszédes és szükségét érzi, hogy kommunikáljon más emberekkel. Gyakran található jelentős esztétikai tehetség azoknál akiknél a Vénusz az Ikrekben van. Diplomatikusak és taktikusak de ingatagok, nagyon ingatagok.Az érzelmeik nagyon gyorsan változhatnak. Két vagy három kapcsolatot is vihetnek egyszerre.
őként: flörtölős, könnyed,szórakozni vágyó, lételeme a bókok és a pasizás, emiatt is könnyen keveredik párhuzamos kapcsolatokba. Az Ikrek Vénuszú nők nem túl háziasak. Inkább társaságiak és jobban szeret könyvet olvasni vagy internetezni, mintsem mosogatni.

Férfiként: szereti az intellektuális, könnyed, sokszínű nőket, a kicsit fiús alkat se gond. Legyen sokoldalú, érdeklődő, talányos. Az ilyen férfi azt szereti ha a nő szüntelenül változékony. Határozottan intelligenciára vágyik, ezt többre tartja mint a nő megjelenését.

Ha meg akarjuk hódítani, intelligensnek kell lenni, tájékozottnak és jó kifejezőkészségűnek. Azaz jól elhelyezett bókokat kell elszórni. Az se baj, ha van egy kis mozgáskészségünk is, pl. jól táncolunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése