November hónap Tarot kártyája : Hold

 

A Hold energiájával november a mély, intuitív munka hónapja, amelyre a lelked éppen most vágyik.  Rakd ki kristályaid, gyertyáid és Tarot kártyáid, és figyelj a körülötted lévő finom jelzésekre és szimbólumokra.  Üzenetek bőven vannak, de rá kell hangolódnod a kollektív energiára, hogy felismerd és értelmezd őket.  Tedd a spirituális öngondoskodást a prioritásod közé, és élvezni fogod az előnyöket.  Ez a tökéletes alkalom arra is, hogy ráhangolódj a holdciklusokra, és életed folyamatának részévé tedd őket.  Lépj kapcsolatba az isteni nőiséggel, és fedezd fel mély intuitív meglátásait és elképzeléseit arról, hogy mi rejlik a mindennapi életen túl.

Rituálé HOLD CIKLUSOK


 Ebben a hónapban arra kérünk, hogy tiszteld a holdciklusokat, és integráld  őket életed folyásába és természetes ritmusába.  Újholdkor határozd meg növekedési és terjeszkedési szándékai a következő két hétre.  Teliholdkor pedig adj hálát azért, amit létrehoztál, majd engedd el azt, ami már nem szolgál téged.  

Kristály: Fekete ónix

Erőteljes védelmet nyújtó kő, a fekete ónix elnyeli és a Tarot leolvasások során megakadályozza a kimerülést és transzformálja a negatív energiákat .  Viseld vagy tartsd szorosan magadnál a fekete Onyxot. Az Onyx a legigazibb természeted is ösztönzi, lehetővé téve, hogy könnyebben hozzáférj annak mélységéhez, aki valójában vagy.  





ASZTROLÓGIAI HATÁSOK 


november 10. |  Vénusz trigon Neptunusz: Ez a romantika, az együttérzés és a kedvesség ideje.  Varázslatos tranzit, amellyel kapcsolatba léphetünk másokkal és kifejezhetjük kreativitásunkat.  Lehet, hogy hajlamos leszünk a romanticizálásra – de vigyázat a rózsaszínű vöröses jelzésekkel

  november 17. |  Merkúr a Nyilasba: Ez a tranzit a gondolkodás kiterjesztését hozza magával.  Segít nyitottabbá válni, kevésbé foglalkozni a részletekkel, és nyitottabbá válni az új ötletek megvitatására.  Légy figyelmes másokkal, és ragaszkodj az igazsághoz.  

november 22. |  Boldog Nyilas szezont!  Kaland , optimizmus , filozófia , őszinteség , utazás .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése