A Vénusz a Nyilasba lép

   A zárkózott befelé forduló Skorpió Vénusz után, ahol lehettek érzelmi problémák, a Nyilas Vénusz idõszakában lelkesebbek, derûlátóbbak, vidámabbak, együtt érzõbbek lehetünk. Tüzes, heves érzelmi megnyilvánulásaink lehetnek.

Vénusz a Nyilasban: Kalandvágyó, lelkes és idealista. Izgalmas, dinamikus kapcsolatokra van szüksége, hogy jól érezze magát és ne unatkozzon. Imád hódítani, kalandokba, flörtökbe keveredni. Az erotika területén sem bírja az egyhangúságot, folyton keresi az újdonságokat. Nem különösebben fontos számára az anyagi biztonság, a kalandok, kihívások kedvéért bármikor kockára teszi. Fiatal nő szerepe: kalandornő.

A Bika és Mérleg Ascendensűek kicsit feléledhetnek a Vénusz Skorpiós mélyrepülése után. Kezdi éltetni őket, hogy ha lassan is, de közeledik a Karácsony.



Nyilas Vénusz

A kapcsolatokban általában nagyon idealisztikus. Sok esetben nehéz őt meghódítani mivel a Nyilas nagyon ingatag jegy. Sok esetben nem tud mit kezdeni a valósággal, utál a jelenben élni, mindig a jövőbe tekint (sose a múltba!) és nem szeret szembenézni az élet valóságával.

Nagyon idealisztikus azzal kapcsolatban, milyen kapcsolatot akar, és erről gyakran beszél is - mármint az ideáiról. Számára nagyon nehéz megmaradni egyetlen kapcsolatnál és a nehézségekkel is ugyanúgy foglalkozni mint a jó dolgokkal. Légvárépítő. Hajlamos arra, hogy meneküljön a közvetlen jelentől..

Ha már összejött valakivel hajlamos azt bőkezűen elárasztani a szeretetével. Játszani is szeret vele. A humorérzéke kissé harsány, és általában durván őszinte. A tapintat vékony mázával se vonja be, amit mond. Ezért attól akiknél a Vénusz a Nyilasban van, azoktól nem várható hízelgés vagy dicséret. Azt mondja amit érez. Elmondja nekünk a hibáinkat, a gyengeségeinket és mindent, de "ilyen vagy és mégis szeretlek" - teszi aztán hozzá. Ők igazán nyersek, ennek ellenére nyitottak.

Nőként: szabadságszerető, vagány, fiús, független, valószinüleg több pasija van, heves, gyors, nyitott minden újdonságra. Nagyon nyers is tud lenni, nő létére is.

Meghódítani is így lehet: őszinteséggel, szókimondással, nagy nevetésekkel, vidámsággal, jó bulikkal, kirándulásokkal, nagy eszmecserékkel az élet értelméről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése