Jupiter a Kosba lép

A Jupiter eddig a Halakban uralomban volt, azaz otthon volt a saját jegyében, ahol ő volt a király. Jó és erős uralkodóként és szerencsebolygóként sok jót is hozhatott adott életterületeinken, ahol a horoszkópunkban áll, vagy amely életterületeinknek az ura (a Nyilasban és Halakban kezdődő házakban). 

Most átlépett a Kosba, ahol elveszíti eddigi uralkodói pozicióját és már csak egy ún. "éjjeli triplicitása" lesz, egy közepes méltósága, ami kb. olyasmi, mint ha egy hadvezér lenne, de olyan aki csak éjjel tevékenykedhet. Vagyis az éjszakai születésű, Nyilas és Halak Ascendensű embereknek továbbra is osztja a jótéteményeit, még ha nem is olyan mértékben mint eddig, a többiek viszont elvesztik a pártfogását sajnos. Esetleg meg lehet próbálni kihasználni az adott jupiteri életterületeinken ahol lehet, hogy éjszaka érjünk el eredményeket. :)


A Jupiter "levegős" bolygó, azaz a meleg és nedves ősminőségekből épül fel, a Kos jegyének Tüzel elemével közös a "melegség" azaz a kiáradás, vagyis nem a begubózásnak kedvez most az idő, pláne nem a jupiteri életterületeinken. Plusz a Jupiter a Kosban a Mars uralma alá kerül, vagyis jóval harciasabb lesz, de mivel azért nem vesziti el alapvető jovialitását és humorérzékét, inkább azt mondhatnánk nagyon vagány lesz, nagyon "badass". :) Pláne, mivel a Kos amúgyis egy kardinális, azaz kezdeményező jegy. Vagyis a vagány dolgoknak, tevékenységeknek kedvez most ez időszak, belevághatunk olyan dolgokba, amelyek egy kis merészséget kívánnak tőlünk, épp ezért eddig ódzkodtunk a kipróbálásuktól. 

A Kos Jupiterű emberek vagányak, vakmerőek de szerencsések, jópofák és humorosak emiatt nagyon vonzóak lehetnek.Erősségük vállalkozó szellemük, kezdeményezőkészségük és akaraterejük. A versenyhelyzetek és kihívások nem rettentik el  őket, bátran néznek szembe velük, az újdonságoktól, sem tartanak. Erős érdekérvényesítő képességük, magabiztosságuk segítik őket ösztönös vágyaik megvalósításában. Az eszmék és elméletek területén is a küzdelemmel, harccal kapcsolatos témák érdeklik őket, melyeket a gyakorlatba is képesek átültetni. Ha azonban túlságosan is magabiztossá válnak, önhittségük elbizakodottá teszi őket,  és környezetük számára elviselhetetlenné válhathatnak.


Híres Kos Jupiterű emberek:  PINTEREST




Mit hoz a Kos Jupiter az egyes jegyeknek? (főleg az Ascendensed jegye szerint!)

KOSOK (1.h.)


A Naprendszer legnagyobb bolygója készen áll arra, hogy osztatlan figyelmet szenteljen neked, és élénk áldásokkal díszítse világod. Nyisd ki a szíved a lehető legszélesebbre. Egy idő után először adod ki magad, és örömmel fogadod az új élményeket. Amellett, hogy az önbizalmad az egekbe szökik, olyan lelkes leszel, mint valaha, mert eszedbe jut a körülötted lévő végtelen lehetőségek. Optimizmusod és hited nagyszerű élmények felé vezet majd csodálatos és izgalmas emberekkel. Csak ne vállalj túl sokat egyszerre, mert könnyen megborulhatsz. 


BIKA (12.h.)

Szellemed megfiatalodik egy energizáló újraindítással, a Jupiter bókjával a Kosban. Megáldja rejtett 12. pihenőházad, magányod és öntudatlan mintáid, varázslatos újraindítása több együttérzés és empátia fejlesztésére is ösztönöz. Gondolj a magány idejére, mint álruhás áldásra. Nemcsak mindenről gondoskodni tudsz, ami keresztezi az utadat, hanem minden kihívásban nyerni is tudsz. Semmi sem áll a siker útjában, mivel most a világegyetem is véd. Használd ki ennek a tranzitnak az energiáját misztikus törekvéseken keresztül.

IKREK (11.h.)

A Jupiter belépése a Kosba és a közösségi kapcsolatok 11. házába, valamint a társadalmi klikkekbe azért van itt, hogy rávilágítson a világra gyakorolt ​​befolyásra. A legjobb része? Csak önmagadnak kell lenned!
.A kapcsolatok létrehozása jelenleg könnyűnek tűnik, mivel mások vonzódnak hozzád. A tanulság az, hogy értékeld azokat, akikkel találkozol, és ne keresd őket pénz vagy státusz miatt. Megtanulni értékelni a többieket olyan gondolkodásmód, amelyet kénytelen vagy megérteni ezen a kozmikus átmenet során. Figyelj jobban a közvetlen környezetre! 
Az emberek hírneved és a képességeid miatt keresik a társaságod. Ha a kapcsolati hálód jól működik, gond nélkül elérheted a nagyságot. Ez lehetővé teszi, hogy új magasságokba juss a céljaidon belül, és segít abban, hogy csodálatos munkahelyen találd magad.

RÁK (10.h.)

Nem mindennapi virágzó Jupiter ékesíti meg jelenlétével ismertséged 10. házát. Készen állsz az előléptetésre? A nyilvános személyiségedtől a szakmai hírnevedig minden a maga égi felfrissülésén fog átmenni. A munkalehetőségek özönlenek, emiatt nagyon áldottnak érzed magát karrier területén. Mielőtt mindent felvállalnál, nyitottan vedd számba a lehetőségeid. Ami papíron jól mutat, hosszú távon nem biztos, hogy meg akarod csinálni. Légy óvatos, mielőtt szakmai döntést hoznál.

OROSZLÁN (9.h.)

Kérj és kapsz, Leo! Szellemed vágyik a kalandokra, és pontosan ezt fogod kapni. Bár amellett, hogy kihasználod a Jupiter bőségét a lélekutazások egzotikus kilencedik háza során, történetesen extra jutalmakat kap. Utazás az úti céljaidhoz az életben egyszeri élményekért és önfelfedezésért!

SZŰZ (8.h.)


A pénzügyi ügyek előtérbe kerülnek, mivel a túlköltekezésed  utolért. Csökkentsd a komolytalan kiadásaid, és vedd számba a bankszámládról felszabaduló készpénz mennyiségét. Hagyd abba a nagylelkűséget másokkal és önmagaddal szemben. Az pontos költségvetés a barátod!




MÉRLEG (7.h.)

Egyet kell tudni, Mérleg. Akár személyesen, akár szakmailag, a Jupiter belépése a Kosba megáldja elkötelezett hetedik házad. Az az energia, amelyet másokkal megosztasz, pozitív löketeket és váratlan találkozásokat fog hozni, amelyek több szempontból is szolgálhatnak. Újraegyesülsz a lélekcsaládoddal. A megállapodások és tárgyalások hasznot hoznak.
Az életedben fennálló szoros kapcsolatok fontosak számodra, de azt is tapasztalod, hogy sokuk már nem értékes számodra.. A szíved megnyílik mások előtt, és az emberek jelenleg extra imádatot adnak neked. Azonban szelektívebben válaszd meg azt, hogy kibe fektetsz energiát és szeretetet.

SKORPIÓ (6.h.)

Azt kapod, amit adsz, Skorpió. Hogyan tudod előre fizetni? Napi rituáléidnak és önzetlen szolgálati cselekedeteinek köszönhetően boldogulsz, és a közelgő Jupiter Kosban tranzit is ezt bizonyítja. Hogy bőségesen megáldja a merkúri hatodik házadat a részletekből, az isteni kötelességekből és a napi feladatokból álló csomaggal, jól tenné, ha felfrissítené egészségügyi rendjét és finomítanád  a napirendjed. 
Az egészséged kerül előtérbe. érdemes aktivabbnak lenned a mindennapokban, illetve figyelj jobban  a nyak, torok, has területére, illetve a szíved állapotára. Próbálj ki új rutinokat, a mindnenapokban, de csak mértékkel.

NYILAS (5.h.)

Izgalmas kaland vár rád, Nyilas. Beleesni valakibe? Akár kreatívan, akár romantikusan, bátran és bocsánatkérés nélkül fedezed fel a látókörödet a Jupiter Kos-szellemi átvonulása alatt. Tündérport szórva a szerelem és a szenvedély ötödik házára, amellett, hogy megérinti egyedi hitelességét, elengeded magad, és jól érzed magad. A romantika és kreativitás lóg a levegőben van, lehetővé téve, hogy új magasságokat keress az ilyen érzelmekben. Az egyetlen probléma az, hogy ha ilyen csodálatosan töltheted el az életed,  a hétköznapi tevékenységek nagyon mellékesnek tűnnek. Próbálj megalapozott maradni az élet egyensúlyának fenntartása érdekében. 
Az inspiráció kulcsfontosságú a helyed megtalálásához a világban. Bár lehet, hogy belülről vagy kívülről nézed, fontos, hogy megelégedj a birtokoddal. Igen, nincs meg minden, amit akarsz. De ez nem azt jelenti, hogy nem érheted el hamarosan. El fogod. Bízz a folyamatban.


BAK (4.h.)

Élvezd édes otthonod édességét, Bak! A családi boldogság és az érzelmi stabilitás kulcsfontosságú összetevői a Jupiternek a Kos égi tranzitjában, mivel ez átcsillan otthonod negyedik házában, családi ügyeidben és legbensőbb érzéseidben. Valószínűleg bővíted szerény lakhelyedet is, természetesen, ha nem  első otthonod tulajdonosa leszel. 
De az is lehet, hogy fojtogat a jelenlegi élethelyzeted, és több teret igényelnél. Fontold meg, hogy egy új  helyre költözöl, amely lelki és érzelmi kiteljesedést nyújt neked, ahelyett, hogy a pénzügyek és a körülmények befolyásolnának. Ez hosszabb távon előnyös és kielégítő lesz.

VÍZÖNTŐ (3.h.)

Mivel a szerencsés Jupiter a kommunikáció, a gondolatok és a közvetlen környezet harmadik házát díszíti, a csapatmunka és a barátokkal, szomszédokkal és testvérekkel való interakciók révén boldogulsz. Használd a szavaid, és szükség szerint érdeklődj mások ügyes-bajos dolgai iránt. Az előnyök és a jólét az azonnali interakciókon keresztül jön létre.


HALAK (2.h.)

Nem a pénzre vagy az anyagi javakra koncentráltál. De a vagyonod  így is növekedni fog. A virágzó Jupiter megvilágítja a kényelem, a pénzügyek és az önértékelés második házát, nemcsak a bevételszerzési lehetőségek és a pénzkereseti képességek terén bővülsz, hanem felfedezed azokat az egyedi tehetségeket is, amelyeket magáddal hoztál  más életekből. Amíg értékeled az univerzum bőséges adományait a vonzás törvényének gyakorlásával, az elkövetkező néhány hónapban jelentős áldásokat és ajándékokat érhetsz el az anyagi területen. 
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése