KÍNAI ASZTRÓ - YANG FÉM PATKÁNY HÓNAPJA

 


A kínaiak szerint ez a hónap (dec. 6.- jan. 5.) a Patkány hónapja, téli hónap, nagyon jó időszak most azoknak, akik a Bivaly, Sárkány, Majom évében születtek. Nem igazán jó a hónap sem a Ló sem a Patkány szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek (sőt a Patkány szülöttek nem várt módon saját maguk ellenségei lehetnek).

A Patkány hónapja alapvetően Víz elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Víz  eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Fa elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Fém eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Föld eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is!), a Tűz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! 

A hónap hatásait legerősebben azok érezhetik akiknek a képletében megtalálható:  a Yang Fém, Yang Fa, Patkány, Kakas, Ló, Kecske.

Ismerős energiákkal találkozhatunk, ugyanis az energiák visszaidézik 2020-at végigkísérő Yang Fém Patkány erőket. A történések ugyanazon üzenetre hívják fel a figyelmünket mint a koronavirus kitörésének éve. Fizikai szinten figyeljünk jobban az immunrendszerünk állapotára érzelmi értelemben pedig jelöljük ki világosan határainkat. Nagyobb térre és több szabadságra vágyunk, de számíthatunk arra, hogy most mások is erre törekszenek és ez konfliktusokat szülhet. Itt az ideje, hogy lezárjunk dolgokat és új kezdetek felé forduljunk- Az új dolgok sikeressége a becsületességünkön múlik.

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogy hat rád ez a hónap:

Kalkulátor


FÉM energetikájú hónap

Yang Fém, a harcos



A Yang Fém által jelzett időszakokban nő az elkötelezettségünk az általunk jó ügynek vélt dolgok irányában. Ezekben az időkben megfigyelhetőbben bátrabbak és önfeláldozóbbak vagyunk. Ha kell, könnyen kiállunk a számunkra fontosnak vélt dolgokért - még akkor is, ha nem közvetlenül minket fenyeget veszély. Az ilyen tranzitok növelik a belső mentális erőt, emellett hangsúlyosan szólnak a becsületről és tisztességről, valamint érdemes fokozottan figyelni a törvények betartására is



Mit tegyél? Állj ki az igazadért, harcolj keményen a céljaidért. Mondd ki bátran, amit gondolsz, de az ne legyen sértő! Köss üzleteket, használd a pénzed, anyagi javaidat!

Mit ne tegyél?  Ne bonyolódj vitahelyzetekbe, ne próbálj ki extrém sportokat, ne vállalj túlzott kockázatokat.

A hónap színe: fehér, ezüst, arany, bronz


Ezen napok energetikája jó a Víz és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!) korlátozó hatású a Föld elem embereknek, és kifejezetten rosszat tesz a Fa eleműeknek!

Az adott nap eleme ill. a saját születési napod eleme kiszámítható itt:

Kalkulátor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése