MARS A NYILASBA LÉP (jan.25-ig)

A Kos és Skorpió Ascendensűeknek véget ért a jóvilág! A Skorpióban uralomban lévő Mars most átlépett a Nyilas jegyébe, ahol sajnos peregrin vagyis semmilyen méltósága nincsen. vagyis energetikailag hirtelen fognak megzuhanni. Érdemes ezt az időszakot pihenésre fordítaniuk, hiszen január végén a Mars belép a Bakba, ahol ismét magas méltóságba kerül, azaz megint nekivághatnak majd céljaik megvalósításának.


Azonban a Nyilas Mars nagyon tud lelkesedni, magasabb, szellemi célok felé törni. Távlati tervei vannak. Nem csak ő lelkes, másokat is tud lelkesíteni, de nem elég kitartó, a nagy lelkesedése hamar alább hagy. Hajlamos a túlzásokra, és önmaga túlértékelésére is. A Nyilas kettős jegy, a Mars az akarat, tehát a Nyilas Mars legalább két dolgot akar egyszerre, és jó ha legalább az egyik célját eléri.

Mars a Nyilasban: Hamar felbuzdul, indulatba jön, nagyravágyó és idealista, de nem kitartó, és sokszor szavait nem váltja tettekre. Lelkesedése magával ragadja, rajong az igazságért, saját eszméiért, de nem igazán a tettek embere. Nem riad vissza a kihívásoktól, optimista és magabiztos, de hajlamos másokkal elvégeztetni feladatait, másokra hárítani a felelősséget. Szexualitásában is könnyen tűzbe jön, fellobbanó vágyak sodorják kalandról kalandra. Fiatal férfi képe: kalandor.

Híres férfiak Nyilas Marssal:
https://hu.pinterest.com/kalmaneszter_asztrologus/mars-a-jegyekben-mars-signs/nyilas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése