KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁS

 

Nézzük, hogy viselkednek az egyes jegyek képviselői asztrológiailag a Karácsony előtti bevásárlásban :D

KOS : céltudatosan berohan a kinézett üzletbe, megverekszik a többi vásárlóval, majd diadalmasan hazaviszi a zsákmányt...akarom mondani az ajándékot!


BIKA:  ha van elég számítógépes ismerete, akkor neten rendel mindent kényelmes házhozszállítással. Ha nincs ilyen képessége, akkor kinéz egy-egy üzletet, kényelmesen válogat, de közbe is be-beiktat egy kis kávé- vagy sütiszünetet a közeli hangulatos kávézóban

IKREK: ki-be rohangál, a pláza összes üzletébe, élvezi a nyüzsgést, az embereket, mindenkivel megbeszéli, kinek mit vegyen, vásárlás közben is lóg fülén a mobiltelefon. Egyszerre válogat az üzletben, és várja otthon a postást a csomagokkal... már egész jól érzi magát, amikor arra  napra "csak" három üzlet bejárása és egy ajándék beszerzése vár rá.

RÁK: kedélyes családi programot szervez a bevásárlásból, közben meg is ebédelnek a plázában ill. a gyerekek elmennek a  parkolóban felépített jégpályára. Aztán annak a távoli nagynéninek is vesznek ajándékot, akinek senki sem tudja a nevét sem.

OROSZLÁN: mindenkinek kiadja a feladatot, hova , miért menjen, ő közben kényelmesen megvárja őket egy étteremben vagy otthon.

SZŰZ: ilyenkor van elemében, listát ír a listákról is, és nagy örömmel pipálgatja a beszerzett dolgokat,

MÉRLEG: nagyon szeret vásárolni, ill. shoppingolni, mikor is inkább csak nézeget. Egy üzletház minden egyes üzletét bejárja, lehetőleg barátokkal, családtagokkal, a szerelmével együtt, mindent megtapogat, felpróbál - aztán valószínüleg semmit sem vesz, hiszen akkor mi maradna másnapra?

SKORPIÓ: miután utálja a tömeget, a legszokatlanabb időpontokban próbál bevásárolni: hajnalban vagy éjfélkor. Ha ez nem megy, alagutat fúr az adott üzlethez , hogy kikerülje a tömeget.

NYILAS: valószínüleg elfelejti az egész karácsonyi bevásárlást, és vagy az utolsó napon akar mindent egyszerre beszerezni vagy legyint azzal a felkiáltással, hogy jövőre is lesz még karácsony!

BAK: ha van titkárnője, kiadja neki feladatként, hogy bevásároljon, miközben ő fontosabb dolgokkal foglalkozhat. Ha nincs, maga indul el, szigorú beosztás szerint és roppant céltudatosan.

VÍZÖNTŐ: ha rábízzák vagy már márciusban beszerezte a karácsonyi ajándékokat... vagy csak jövő februárban fogja. 

HALAK: álmodozva sétálgat a karácsonyi fények áradatában, utazik a feldíszített villamosokkal, és annyira belefeledkezik a hangulatba, hogy a végén lehet, hogy semmit sem vesz. De a hangulat legalább garantálva van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése