A Merkúr belép a Bakba (jan.2-ig)

Gondolataink céltudatosabbak, gyakorlatiasabbak lesznek, jobban tudunk koncentrálni, összpontosítani a céljainkra, feladatainkra. Kitartóbbak, de zárkózottabbak lehetünk.


Gyerekeknél a BAK MERKÚR

bár erről jókat szoktak mondani, igazából az előbb említett természetbeli egyezésen kívül a Bakban sincs olyan jó helyen a Merkúr, kivéve a jegy 1-7°-át. De mivel a Bak egy kardinális jegy itt (kicsit mint a Kosnál is) a célok, az előbbrejutás erős hajtóerő lehet a tanulásban is. Viszont szintén aránylag rövidebb időre tud koncentrálni, nem annyira bírja az elmélyülést. Amivel nagyon lehet motiválni az a célok felcsillantása: ha ezt megtanulja akkor bejut az X egyetemre, vagy megkapja a hőn áhított elismerést vagy bármi ilyesmi. Legjobb együtt kitűzni az elérendő célokat és akkor hajlandó lesz nagy erőket bevetni érte. De inkább a gyorsaságra koncentráljunk nála, mint arra, hogy órákat üljön a könyv fölött csak azért, mert...

Szaturnikus hatás: a fegyelmezés, a letisztázott szabályok, a világos célok motiválóan hathatnak rá. ha azonban a Szaturnusz rosszul áll, akkor csak a szigorból ért.

Hírességek, akiknek Bak Merkúrja van
Pinterest https://hu.pinterest.com/kalmaneszter_asztrologus/merk%C3%BAr-a-jegyekben-mercury-signs/bak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése