Neptunusz direktbe fordul

A Neptunusz a feltétlen szeretet, az odadás, az együttérzés, az egység, megérzések, álomvilág bolygója, de hozzá tartoznak a művészetek és a spiritualitás. Az utóbbi hónapokban megnézte, minden tőlünk telhetőt megtettünk-e életünk érintett területén. 


A Neptunusz egyenes irányba fordul. Az eddig hátráló bolygó irányt vált és az egyenes mozgás által hatása megint egyre számottevőbb és erőteljesebb lesz. A Neptunuszra tekinthetünk úgy is, mint a Vénusz "felsőbb oktávjára", magasabbrendű szeretet, a nagy szerelem, a művészi adottságok pártfogójaként.  Elvarázsol, elkábít és az érzések és a tehetség kibontakoztatása ill. néminemű bóditószer által másnak láttatja a világot. Óvakodni kell azonban a rózsaszín túlzásoktól és racionálisabban értékelni a jelen valóságát. A reménykedés és a csalódás egyaránt "benne van a pakliban"..

S annak ellenére, hogy sokszor okozott káoszt, számos bizonytalanságot, csalódással kellett szembenéznünk s bőven kellett hoznunk áldozatokat, jóval reálisabban láttuk lehetőségeinket is. Itt az ideje, hogy ezeket a tapasztalatokat felhasználva induljunk tovább. Rendezzük a viszonyunkat gyerekünkkel, párunkkal, barátainkkal, tegyük tisztába pénzügyeinket, megnézzük karrier lehetőségeinket. A Neptunusz májusban állt ugyanezen a helyen, érdemes visszagondolni, milyen élethelyzetben voltunk, ez segíthet abban, hogy megértsük ezen időszak történéseit, feladatait.
 

A vizes jegyek (Rák, Skorpió, Halak) szülöttei számára mindez beteljesülő álmokat, valóra vált gondolatokat, továbbá csodával határos eseményeket eredményezhet..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése