KÍNAI ASZTRÓ - YIN FÖLD DISZNÓ HÓNAPJA

 

2021. november 7-én 5:59 perckor átlépünk a Jin Föld/Disznó hónapba (dec.6-ig).

A kínaiak szerint ez a hónap (nov.7 - dec. 6.) a Disznó hónapja, a tél első  hónapja, egy Viz jegyű hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Tigris, Nyúl, a Disznó és a Kecske évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Kígyó szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.

A Disznó hónapja 

Alapvetően Viz elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Viz  eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Fa elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.

A Fém eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Föld eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is!), a Tűz eleműeknek pedig sok munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat! :)

A hónap legerősebb hatásokat azok fogják érezni, akiknek horoszkópjában az alábbi jegyek/elemek találhatóak: Yang Víz, Yin Víz, Yin Föld, Yin Fa / Patkány, Disznó, Bivaly.

Az érkező energiák  fenekestül felboríthatják a megszokott ritmusunkat, ezért a szervezésre nagyobb figyelmet kell most fordítanunk. Legszívesebben ezer és egy dologgal foglalkoznánk egyszerre. A külvilágból érkező  rengeteg impulzus, rohangálás és szervezés feszültebbé teheti a napjainkat. Próbáljuk priorizálni a dolgainkat és csak a legfontosabb teendőkre koncentráljunk.Meg kell tanulnunk nemet is mondani az új feladatokra ahhoz, hogy  elkészüljünk mindazzal, amiket elterveztünk.

Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és h. hat rád ez a hónap:

Kalkulátor


 Yin Föld tranzit








A Yin Föld időszakok hangsúlyosan szólnak a bennünk lévő “kincsek” és képességek felismeréséről és kifejlesztéséről. Előfordulhat, hogy átmenetileg kevésbé bízunk magunkban, mert asztrológiai értelemben ez inkább az önvizsgálat és az ego leépítésének ideje. Az ilyen tranzitok alatt fontosabb szerepet kap életünkben a kiszámíthatóság és alkalmas az idő, hogy előre gondolkodva megtegyük a szükséges lépéseket jövőbeni biztonságunk megteremtése érdekében. Megnő az igény a tiszta, világos helyzetek és kapcsolatok iránt is. Az ilyenkor történő események alkalmat adnak a tisztázás, a rend és az átláthatóság megteremtésére életünk minden területén.

Mit tegyél ebben a hónapban? 

Állj két lábbal a földön, hidd el, hogy mindenre képes vagy!

Mit ne tegyél a hónapban? 

Ne hagyd magad megingatni egy pillanatra sem. Álld a sarat, ha célkeresztbe kerülsz, ne hajolj el a támadások elől, hanem okulj belőlük!


A hónap színe: sárgák, arany, barna, drapp

Ezen hónap energetikája jó a Föld, Fa és Fém elemű embereknek (a születési nap eleme szerint!), korlátozó hatással bír a Tűz eleműekre, rosszat tesz a Víz eleműeknek!


Itt számolhatod ki, hogy milyen elemű napon születtél és hogyan hat rád ez a hónap:

Kalkulátor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése